Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ertektelennek erzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ertektelennek erzem magam miota az exem megcsalt. Hogyan lepjek tul ezen?

Figyelt kérdés

Az exem egy olyan novel csalt meg aki az ellentetem. Szoke haju kek szemu, vekony, raadasul sajat vallalkozasa van, audija, sajat lakasa.

En ennek ellenere barna haju barna szemu telt vagyok, es alkalmazottként dolgozom, egy 2000es kocsir vezetek es alberletben elek.

Miutan kiderult h megcsalt es egyutt is van az uj novel megmondta, hogy undorito vagyok, gusztustalan, rohogott azon h sokkal szegenyebb vagyok, mint a mostani parja es sorolhatnam.

Az uj nonek muszempillaja van szep markas ruhak, minden honapban utazik valahova, en pedig minden igyekezetem ellenere is csak egy szakadt, csoro nonek erzem magam.

2021. jún. 19. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha ez igaz, percig ne sajnáld az ilyen jellemű görényt. (Pasit akartam írni, de ott vannak érzelmi-lelki, intelligenciabeli kritériumok, amelyeknek ez a lény nem felel meg.)
2021. jún. 19. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Ki nem sza..ja le a műszempillát?
2021. jún. 19. 21:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Minél őszintében nézzel vissza erre a görényre, annál határozottabban látszik, hogy életed egyik nagy előrelépésének ígérkezik az eltűnése.
2021. jún. 19. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom ami veled történt. Sajnos nehéz feldolgozni, de idővel tényleg jobb lesz. Kívánom, hogy találj olyan embert, aki őszintén szeret. Fel a fejjel.
2021. jún. 19. 21:23
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer megcsalt egy exem.

Sejtettem,de utólag derült ki.

Semmit nem éreztem,pedig klasszisokkal jobban nézett ki a nő nálam,olyan alakja volt.

Emberileg sehol nem volt hozzám képest.

Nem azért,mert én etalon vagyok, hanem mert vannak elveim és értékrendem,ami a jóseggűnek meg nem volt.

Egyszerűen csak jó volt kárörvendeni,hogy na, öcsém,ez jó csere volt.

Igaz , ehhez kell némi egészséges önbizalom is.

Nekem 99es kocsim van és egy szakképzett minimálbéres állásom.

Mégsem éreztem soha azt ,hogy egy jó fizetés vagy egy jobb kocsi miatt bárki különb lenne nálam.

Szerintem tegyél rendet a fejedben!

Ha tudod,hogy mi a fontos számodra,akkor az ilyen pitiáner műszempillás dolgok leperegnek rólad is.

És ahogy a hármas írta...

Ez egy minőségi változás az életedben.

Hidd el,hogy nagy tapasztalatszerzés.

Tudni,hogy milyen ember biztosan nem kell társnak,az egy nagyon fontos szempont.

2021. jún. 19. 22:20
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Nálam lefele váltott. Nálad is. Megcsalással nem lehet felefele lépni. Akinézet és a pénz csak előny, opcinális, nem pedig a kapcsolat alapja. Ahhoz jóval több kell.
2021. jún. 20. 02:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

2000-es kocsi, 99-es kocsi, mit vagánykodtok, én meg egy 91-es kocsival járok.:)

Ami meg a kérdést illeti, kérdező, ez egy alja ember. Alja embernél az lenne a gáz, ha pozitívan nyilatkozna rólad. Pl. a szőke audis csaj rezüméje hogy nézne ki? "A pasim odavan értem, igaz, hogy egy elvtelen, képmutató, megbízhatatlan, aljadék patkány, na de milyen szuper már, hogy együtt vagyunk"?

2021. jún. 20. 02:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
XDDDDDD Mennyire kell ilyen szánalmasnak lenni férfiként, hogy azzal flexel mennyire gazdag az új barátnője?? Ne a csajt nézd, hanem a barátodat ;)
2021. jún. 20. 04:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, a gazdag csaj idővel rájön, milyen ő valójában, és úgy rúgja ki az ex-barátodat, hogy a lába sem éri a földet.

De akkor ne fogadd már vissza.

2021. jún. 20. 10:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Te most léptél csak igazán előre,hogy megszabadultál egy ilyen féregtől.Keress egy normálisat,menj randizni!
2021. jún. 24. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!