Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ertektelennek erzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ertektelennek erzem magam miota az exem megcsalt. Hogyan lepjek tul ezen?

Figyelt kérdés

Az exem egy olyan novel csalt meg aki az ellentetem. Szoke haju kek szemu, vekony, raadasul sajat vallalkozasa van, audija, sajat lakasa.

En ennek ellenere barna haju barna szemu telt vagyok, es alkalmazottként dolgozom, egy 2000es kocsir vezetek es alberletben elek.

Miutan kiderult h megcsalt es egyutt is van az uj novel megmondta, hogy undorito vagyok, gusztustalan, rohogott azon h sokkal szegenyebb vagyok, mint a mostani parja es sorolhatnam.

Az uj nonek muszempillaja van szep markas ruhak, minden honapban utazik valahova, en pedig minden igyekezetem ellenere is csak egy szakadt, csoro nonek erzem magam.

2021. jún. 19. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
miért jöttél össze ekkora féreggel?
2021. jún. 25. 09:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Itt még csak nem is a megcsalás ténye,hanem a szöveg amiket utána mondott.Örülj hogy ez kiderült időben.Menj randizni!
2021. jún. 25. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Igy pandemia alatt minden honapban utazni nagy mutatvany.
2021. jún. 25. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
A kocsija kell a csajnak és majd dobja ha nem kell már. Pofára fog esni de megérdemli ha még undorítóan is dumál.
2021. jún. 25. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyászold meg a kapcsolatot és lépj tovább. Nem tudom hogy vagy vele, de ha valakinek rossz a személyisége, átver, hazudik, kihasznál, pont nem fog érdekelni, hogy szép és gazdag. Örülj, hogy az exed kimutatta milyen valójában, sokkal könnyebb lesz elfelejteni.
2021. jún. 25. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!