Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt vele, aranyból van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt vele, aranyból van az új nő kapucnikája?

Figyelt kérdés

5 éves kapcsolatom volt, sok veszekedés miatt megbeszéltük, szünet, hónapokig.

Két hónap után felkerestem, mondta, még tartson a szünet.

4 hónap után is felkerestem, mondta, már lett új barátnője, úgyhogy már szakításban vagyunk, nem szünetben.

6 hónap után is felkerestem, csak úgy, hogy mi van vele, mondta jól van. Még együtt volt az új barátnőjével.

Most vagyunk kb. 1 évvel a szünet kezdés után, és eljegyezte az új barátnőt... Nem értem, mi 5 évet voltunk együtt, nem jegyzett el...

2023. okt. 4. 20:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a csoportban rengeteg kamu profilos pasi is van, viszik is a posztokat másik csoportokba, ahol röhögnek rajta. Úgyhogy Gyula meg a csoportja nem szűr eléggé.
2023. okt. 5. 06:45
 22/25 anonim ***** válasza:

19.

Úgy ellenőrzik, hogy be kell jelölnöd Gyula egyik profilját és megnézik, hogy mennyire friss és aktív a profilod, mennyi ismerős van. Ennek ellenére rengeteg az olvasgató férfi 🤣

2023. okt. 5. 06:48
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Na de ez sem ellenőrzés. Ha a fb regisztrációt ügyfélkapuban vagy kormányablakban kellene intézni, akkor lenne valami.

Nekem ugyan baromi régi a regim (még nem volt magyar verzió), de soha nem volt rólam kint kép, nem lájkolok, posztolok, alig vannak ismerőseim.

2023. okt. 5. 08:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy zakkant vagy, hogy ennyi offolás után is menetrendszerűen becsekkolsz nála kéthavonta, hátha megszán? Mit nem lehet azon érteni, hogy már nem akar veled lenni? Kis önbecsülést pla...
2023. okt. 5. 11:38
 25/25 anonim ***** válasza:
*pls
2023. okt. 5. 11:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!