Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mennyi idő alatt lépett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyi idő alatt lépett túl egy több éves párkapcsolaton?

Figyelt kérdés
Fél éve szakított velem a párom 2 éves kapcsolat után. Még mindig borzalmasan érzem magam, szinte minden pillanatban rá gondolok.
2023. okt. 4. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:

5 éves kapcsolatot dobtam a kukába.

Pontosabban az exem a viselkedésével.

Nekem kb 1-2 hónap elév volt, hogy túl legyek rajta.

Fél év mulva jőttem össze a mostmár ferjemmel, vele 7éve vagyunk együtt

2023. okt. 4. 10:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs erre norma. Valaki pár hét, hónap alatt túl lesz rajta, valaki meg soha tulajdonképpen. Egyéni érzékenység, a kapcsolat mélysége, a szakítás fájdalmassága határozza meg.
2023. okt. 4. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Én még 9 év után is kivagyok.

Igaz szakítás után tudatosult bennem, hogy szeretem őt.

Sajnos esélytelen már a dolog.

2023. okt. 4. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Volt olyan 2.5 éves kapcsolatom ahol már a szakítás másnapján jól voltam. Nagyon szar volt az utolsó 8-10 hónap, már az alatt elgyászoltam az egészet. Aztán volt olyan alig másfél éves kapcsolatom, ahol bő 5 év után lettem kész arra, hogy egyáltalán elgondolkozzak párkapcsolaton.

Idő, idő, idő - meg aktív agytorna és figyelemelterelés, új ingerek, támogató baráti környezet is kell, különben nem mindig megy magától.

2023. okt. 4. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:

A leghosszabb kapcsolatom 2 éves volt, már közben is egyre jobban kiábrándultam belőle, úgyhogy rajta túl voltam kb 1 hónap után. Volt egy 8 hónapos kapcsolatom, szinte ugyanennyi ideig gyászoltam őt utána. Illetve egy két hónapos, ami után másfél év kellett, hogy túl legyek rajta, de nem a srácon, hanem azon, hogy megcsalt engem valaki.

Szerintem a fél év teljesen normális.

2023. okt. 4. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon függ a kapcsolat minőségén, intenzitasan. Egy 11 hónapos kapcsolatomat 4 evig gyaszoltam, egy ket evesen 3 het alatt tul voltam.
2023. okt. 4. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Több mint 3 évig jártam egy sráccal, kb. 1,5 évig tartott, mire túljutottam rajta. 22 éves voltam.
2023. okt. 4. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!