Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » NŐKÉNT, ez negatív vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐKÉNT, ez negatív vagy pozitív csalódás lenne a számodra?

Figyelt kérdés

Nagyvárosban élsz. Megismersz egy férfit, aki szintén ott lakik. Diplomás, sportos, normálisan keres, tudod, olyan "szülnék neki" típusú megbízható, szürke figura.

Majd amikor első alkalommal lementek a szüleihez vidékre, ott mintha egy másik emberré válna.

Kiderülne, hogy horgászik, vadászik, motorozik, lovagol.

A volt barátnőjébe is belefuttok, aki egy még mindig vonzó, nálad jobb nő, pedig 15 évvel idősebb a pasidnál.

Az anyja pedig mindenben kiszolgálja az apját és őt is. (Nem, szexuálisan nem! Pfujj!!!)

2023. okt. 2. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Engem, mint vidéki nőt kiráz a hideg attól, ha egy férfit ki kell szolgálni, látni sem bírom, szerintem egy nagyvárosi nő szemében nevetségessé válnál.

A motorozás nem jó pont, szerintem is veszélyes, a lovaglás tetszene, a horgászat, vadászat semleges. A 15 évvel idősebb exeddel "véletlenül" összefutni legelső alkalommal akkora red flag, mint a ház.

2023. okt. 2. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Vadászat, motor, kiszolgálás off.
2023. okt. 2. 19:52
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

#12 +1

És senkinek nem szülök.

2023. okt. 2. 20:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A vadászat halászat nem érdekel, pláne hogy nem lenne semmi relevanciája a városban (bár nem szimpatikus a vadászat), a szolga anya után viszont óvatosabb lennék, mert az ilyen családban sokszor alap hogy a fiú gyerek is kanapécsótány lesz.
2023. okt. 2. 20:32
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

"tudod, olyan "szülnék neki" típusú"

Az nem tudom, hogy milyen, mert nem szeretnék gyereket...

Nehezen tudom elképzelni ezt a helyzetet. Addig eszembe sem jutna meglátogatni a szüleit, amíg ilyen rendkívül alap dolgokat sem tudok róla, hogy mik a hobbijai.

Ha meg hazudott és nem mondta ezt el, akkor vagy szégyelli igazából, ami negatív, vagy notórius hazudozó, ami szintén negatív.

Ezek a hobbik amúgy nem zavarnak, egyedül kicsit a motorozás, mert utálom, hogy zajos.

A vadászat sem zavarna, HA komolyan űzné. Rokonom vadász, az egy életforma, aminek egy kis része a "lövöldözés". Nem lehet úgy csinálni, hogy pár hétvégén eszébe jut és csinálja. Egyrészt túl drága hobbi ahhoz, másrészt ez így max hobbivadásznak tűnik, abból is a gyengébb fajta. Annál viszont kevesebb taszító van, mikor valaki arcoskodásból felvesz egy menőnek tűnő hobbit, de alig ért hozzá...

Hogy a szülei milyenek, abból én nem igazán vonok le túlzott következtetést. Több olyat ismerek, akinek az apja pl alkoholista, de ő kifejezetten pia-ellenes.

2023. okt. 2. 20:46
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

A második házasságomban élek, egy-egy gyerekem van mindkettőből. Egyik sem szürke figura, igazából nem is értem ezt a "szülnék neki, a szürke figurának" baromságot.

A többi meg... szintén butaság. Életszerűtlen hogy ennyire ne ismerhessem meg azt akivel pár hónapja együtt vagyok, illetve a kérdés alapján inkább mondjuk ezt félreismerésnek.

Tipli. Az alakoskodás és titkolózás miatt. Amiatt hogy másnak adta ki magát.

Mellesleg nem hiszem hogy egy kis nyomi "szürke figuráról akinek szülnél" az derülne ki hogy egy ilyen vidéki kiskirály. De engem taszít mindkettő, a városi szürke kishivatalnok és a falu kiskirálya is, szóval offos úgy ahogy van.

2023. okt. 2. 21:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek nem olyan félelmetes dolgok, nyilván meglepett, az pedig hogy ez exbe belefutottatok még dobott rajta😅

A kiszolgáláshoz annyit fűznék, hogy biztos furcsa annak aki nem ebbe nőtt bele. Nálunk a nagyi tipikus hadd csak ott elmosogatok majd én megsütöm, majd én kiszedem. Mégsem tartotta anno a papám szolgaként, egyszerűen ő ilyen volt. Nálam ugyanez a helyzet, nem esik nehezre a párom után takaritani, fozni, kiszedni neki a vacsorát, stb. De néha túlságosan jódolga van, még a tányért sem teszi a mosogatoba ha nem vagyok otthon, na azért már szólok.

Figyeld meg hogyan viselkedik olyan szituacioban ha nem ugralod korul,ert azért az sem mindegy hogy katonásan elvárja hogy dolgozz rá vagy valamivel viszonozza a kedvességed.

2023. okt. 6. 18:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Abszolút negatív.
2023. okt. 7. 07:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Az zavarna egyedül, hogyha ő is elvárná, hogy kiszolgáljam és ha mániákus módon űzné a hobbijait.
2023. okt. 7. 10:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem lenne negatív.

Amúgy szomorú hogy ilyen a világ hogy mindenki szorong bár inkább magunkba keressük a hibát ne másba, de ez akkor is elég elkeserítő...

2023. dec. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!