Milyen pozitív vagy negatív csalódás ért már szálláshellyel kapcsolatosan?
Akár egy balatoni magánszállás, akár egy wellness szálloda volt.
Pl közel sem olyan volt mint a vendégértékelésekből vártátok, stb?
Így anonim módon akár nevesíteni is lehet a szállást.
A balatoni szállások rendre túl vannak értékelve. Sajnos az átlag magyar igényeinek 9-10 pontos az a szállás is, amit 30 éve nem újítottak fel és a tulaj nagymamájának ágyában kell aludnia. A konyhában a legolcsóbb gagyi kínai berendezések, konyhagépek...
De közel van a büfé és a tulajjal is jót söröztek...
Egyszer volt nagyon negatív tapasztalatom. Bulgáriában, ahol annak ellenére, hogy behazudták booking.com-on, a szállodában senki sem tudott angolul, majd a nyelvi nehézségeket kohasználva megpróbáltak átverni.
Pozitív sok volt. Mézes pálinkával kínáltak, gyümölcstál fogadott egy belépőkódos szállashelyen, tippeket, extra információs anyagot adtak a másnapi magashegyi túrához, vagy éppen ajándékot kaptunk valami apró kellemetlenség miatt.
Pozitív: Csoportos túrázáson voltam, nem voltak nagy igényeim a szállást illetően, mivel alapvetően nem a hatalmas kényelemről és luxusról szólt a dolog. De Szlovéniában volt egy szállás, ahol a kertet nem győztem fotózni, annyira csodálatos volt. Igazi kis ékszerdoboz.
Negatív: Sao Miguelen booking-com-on keresztül foglaltam egy 9,8-as értékelésű szállást... Hát, elég dohos szag volt, retro cuccok (de az a gáz fajta:D), gagyi konyha és a pótágynak valami retek kempingágy foltos matraccal.
2 szintes motel emeleti szobajaban voltunk. Negativ elmeny volt, hogy az alattunk levo szobaban az idiotak benthagytak a kiskutyat, aki egesz ejjel visitott (nyilvan ilyesmi egy vedegertekelesbol nem derul ki). Tobbx hivtuk a recepciot, hallottak ok is az ugatast/vonyitast, de nem tudtak mit tenni.
Pozitiv meglepetes volt hogy reggel azt mondtak, nem kell kifizetni az ejszaka arat a minket ert kellemetlenseg miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!