Csalodás/pozitív csalódás animéitek?
Amikor az első részek alapján jónak/rossznak gondoljátok a művet, de egy bizonyos ponton, legkésőbb a végére fordul a kocka.
Az én 2 példám:
Shield Hero (jó -> rossz)
Dr.Stone (rossz -> jó)
Bungou Stray Dogs 3. évad (jó -> rossz)
Bunny Girl Senpai (jó -> rossz)
Fordított esetet nem tudok mondani.
Gunjou no Magmel jó->rossz
Oreimo jó-rossz
Nisekoi jó->rossz
Nagi no Asukara jó->rossz
SAO jó->rossz
Akame ga kill jó->rossz
My teen Romantic jó->rossz(Csak az útsó rész)
Zombieland Saga jó->rossz
C Possibility Control jó->rossz
Hanasaku Iroha jó->rossz
Mikagura Gakuen Kumikyoku jó->rossz
Boruto jó->rossz
Senryuu Shoujo rossz->rossz
Ensemble Stars rossz->rossz
3D Kanojo Real Girl rossz->jó
KnB rossz->jó
Pokemon rossz->jó
Kimi to Boku rossz->jó
Devilman Crybaby rossz->jó
#1 Nálam csak akkor van így, ha az adott mű olyan messze áll tőlem mint ide Tokyo. Pl.: Assassin's Pride.
Illetve attól, hogy az egyik variánsra nincs példád a másikra még lehet, tehát jónak gondoltad és rossz lett.
#3 A Magmel, nha igen....
#5 Igen, elég nagy arcon köpés. Shield Hero úgyszint.:)
Egyébként, ha valaki szeretné kifejteni mi változtatott a nézőpontján egy adott animével kapcsolatban, azt szívesen olvasnám. ;)
Akkor én kifejtem.
GnM: Tök menő szereplőből,egy genya lesz,aki tönkreteszi egy árus életét. Zero: Egy féltékeny loli.
Oreimo: A húga cseszte szét az egészet. Az elején még tök cuki volt,de a 17.rész környékén egy parancsolgatós liba lett.
Nisekoi: A Chitoge szerelmi szál. Amúgy jó pofa csaj,csak nem való Raku-hoz.
NnA: Szintén a shippek.(Sok mindent el lehet cseszni egy rossz shippel.)
SAO: Az 1.évadnál vagy abba kellett volna hagyni,vagy ne jött volna össze Asunával.
AgK: Mindenkit meghal.
MTR: Szintén a kapcsolat..
Zombiland Saga: A jó zenei előadásokból pl. metál,rapp battle, lett egy béna idolos valami.
C: Ship.
HI: Ship.
MGK: A főszereplő viccesen aranyos lányok iránti szeretetéből lesz egy idegesítő Seisa-sama dolog.
Boruto: Sarada..Az elején még úgy ahogy elviseltem,de így 20 rész után tényleg agybaj volt a csaj személyisége.
3D KRG: Unalmasnak találtam,de tovább néztem és megtetszett.
KnB: A rajzolása nem tetszett,undi volt az izzadtság cseppek folyása...
Pokemon: Idk.
KtB: Uncsi volt,jó lett.
DC: Mindenki mondta,hogy mennyire rossz meg minden,de...Főleg a vége egy zsenialitás.
Az első pár rész nem nyert meg, de az eleje után mindegyikben nagyon pozitívan csalódtam:
-No game no life
-Owari no seraph
-Steins;gate
Kifejezetten tetszettek végig ezek az animék, de egészében véve nem érték el azt a magas szintet, amit az első pár rész mutatott:
-Akame ga kill
-Cross ange
-Darling in the franxx
-Gokukoku no Bryhildr
-Runaway de waratte
Az első pár részhez képest eléggé ellaposodott, de azért végig néztem:
-Akuma no Riddle
-Koukaku no Regios
Az elején tetszettek, de aztán egy idő után nem érdekeltek annyira, hogy végig nézzem őket:
-Sukitte ii na yo
-Assassins pride
-Kokkoku
-Mahouka Kokou no Rettosei
-Bunny girl senpai
-Soul eater NOT
-JoJo
Ez a 2 anime nagyon tetszett, de nem nagyon tudták eldönteni, hogy akkor most milyen műfajt, hangvételt üssenek meg a vidám, vicces - a könnyed kalandos - komoly, drámai műfajok és hangvételek váltakoztak bennük, egyszer ilyenek voltak, másszor olyanok, és ezek nem tudtak szervesen, szépen egymásba simulni. Szóval ezekben nem igazán csalódtam, hanem inkább összezavarodtam, hogy akkor most mit is nézek tulajdonképpen?
-Kanata no astra
-Re:ZERO
#7 Huh, nem gondoltam volna, hogy ilyen sok múlik a ship-en.
Jó tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!