Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csalodás/pozitív csalódás...

Csalodás/pozitív csalódás animéitek?

Figyelt kérdés

Amikor az első részek alapján jónak/rossznak gondoljátok a művet, de egy bizonyos ponton, legkésőbb a végére fordul a kocka.

Az én 2 példám:

Shield Hero (jó -> rossz)

Dr.Stone (rossz -> jó)

2020. júl. 13. 10:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Death Note

Az 25. részig zseniális volt, utána viszont teljesen átlagos lett, összességében persze még így is nagyon jó.

Casshern Sins

Jónak jó volt, de sokkal többre számítottam. Folyton önmagát ismételte, és le sem kötött.

Gakkou Gurashi

Ebből egy nagyon jó apokalipszis anime lehetett volna, viszont a készítők konkrétan semmit nem kezdtek a történettel, talán féltek, hogy 12 részbe nem fér bele. A részek felét a kawaii jelenetek tették ki, utána sem történt sok minden, végülis semmire nem kaptunk választ. A főszereplő mentális problémájának meg semmi értelme. Folytatást természetesen nem kaptunk.

Tate no Yuusha

Szerintem semmit nem kell írnom. Végre csináltak egy eredeti isekai animét, legalábbis az elején ezt hittem. Hamar üres és átlagos lett.

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

Első ránézésre azt hittem, hogy még egy értelmetlen, erőltetett gore cucc. Az első résznél még nem is kételkedtem ebben, de aztán fokozatosan változott a véleményem. A pszihológiai oldala kiváló volt, és voltak jó gondolatai is. Izgalmas és szórakoztató, néhol drámai.

Hanasakeru Seishounen

Az első részek alapján tipikus fordított háremnek tűnik, amit csak a bishounenek miatt nézik az emberek (már akinek ez bejön). Aztán olyan komplex és eredeti történetet kaptam, hogy az állam leesett. És a szereplők is nagyon jók voltak.

Boogiepop wa Warawanai (2019)

Az első rész nem igazán jött be. Kb 1 hónapot vártam mire rávettem magam, hogy folytassam, és hát milyen jól döntöttem. Habár sokan lepontozzák, én a legjobbként tekintek rá.

Caligula

Az első rész fenomenális volt minden szempontból. Utána még pár részig jó volt, majd rendesen elrontották.

Speed Grapher

Az 5. részig annyira tetszett, hogy el sem tudom mondani. Eredeti, egyedi, izgalmas, titokzatos volt. Nagyon jól bemutatta az ottani világot. Viszont már az elején sejtettem, hogy ebből bizony "fucked up" story lesz, nem fogják tudni megmagyarázni. És így is lett, plusz unalmassá vált számomra.

Ergo Proxy

Az első két rész nem tetszett (nem mintha rossz lett volna), egyáltalán nem érdekelt. De hálistennek folytattam. Az egyik legjobb és legösszetettebb történet, nagyon jó karakterek, a filozófiai oldala pedig zseniális. És a párbeszédek.... szavakat nem találok rá.

Arte

Elsőre érdekesnek tűnt, de valójában teljesen üres, unalmas volt. A mondanivalója pedig leragadt a tipikus "ne add fel"-nél.

Chaos Head

Nagyon tetszett az első fele, nem értettem miért utálják annyian. Aztán rájöttem....

Cossette no Shouzou

Másoktól hallottam, hogy ez milyen komoly, művészi alkotás. Háááát... ez csak annak akart tűnni. Kínos volt nézni, igazi hulladék.

No Game no Life Zero

A sorozat jó volt, és tetszett is. Ezért voltam nagyon csalódott mikor megnéztem ezt a filmet. Nem értem miért értékelik túl. Sablonokból állt az egész, a karakterek idegesítőek voltak, a robotlolit pedig miért csinálták perverzre? Fan-servicenek nagyon gyenge. Nem volt vicces, inkább felesleges és már-már undi.

Fairy Tail Movie 2: Dragon Cry

Tisztában vagyok azzal, hogy objektíven nézve a sorozat is rossz, de én imádtam. Na de ez a film... nemcsak nagyon rossz volt, de nem is élveztem. És ebben is nagyon gyenge volt a fan-service. Minden női karakternek ugrándozott össze-vissza a melle (és persze kétszer akkorák voltak, mint a sorozatban). Nagyon kreatív....

Van három anime, amiktől semmit sem vártam, de egész jók, szórakoztatóak voltak:

number24

Meiji Tokyo Renka

Dame x Prince Anime Caravan

2020. júl. 13. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jóból rossz:

Otome Game no Hametsu

Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia

Mairimashita! Iruma-kun

Ore wo Suki nano wa Omae dake ka yo

Araburu Kisetsu no Otome-domo yo

Rosszból jó:

Gintama

Toaru Kagaku no Railgun

2020. júl. 13. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!