Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek az jelekben?
Van egy férfi, akivel csak szex van, de nagyon sokat beszélgetünk és nagyon jól megértjük egymást.
Kérdésem az lenne, hogy ti hisztek- e az ilyen véletlen találkozásokban?
Mindig, amikor elgondolkodnék, hogy megszakítsam-e vele a kapcsolatot, mert nekem nagyon szimpatikus, de az ő részéről nem érzek semmit, mindig egymásba botlunk.
Egy többszázezres városban lakunk és rajta kívül véletlen ismerőssel nem futottam még össze.
1.Volt egy hatalmas fesztivál pl a városban, ahol az emberek a végén már szinte egymást taposták, annyian voltunk, erre ki jön nekem a semmiből a tömegben? Hát ő.
2. Egyik nap munka után, amikor mentem haza, ő meg sportolt indult, stb, 1 órán belül kétszer is egymásba futottunk, pedig nem tudtuk, ki mikor merre.
Szóval ilyen dolgokra gondolok.
Alapvetően hiszek abba, hogy az életünkbe minden ember okkal érkezik, valamit tanulnunk kell tőle, vagy a szituációból (nem feltétlen a szerelmi szál kibontakozására gondolok) és érdekelne, hogy más is gondolkodik- e így, tapasztalt- e már ilyesmit? :)
Annyiban hiszek benne hogy nem ok nélkül találkozunk az illetővel, hogy tényleg mindenből lehet tanulni.
Én is voltam hasonló kapcsolatban mint te, én is többet gondoltam bele mint amennyit a másik fél nyújtani tudott. Ígérgette hogy lesz több is, de sosem jutott el a dolog abba a fázisba. Nem miattam, hanem miatta!
Úgyhogy annyiban igaz hogy nem véletlenül jött az illető az életembe, hanem azért hogy megtanuljak "pofára esni".
Tanultam egy csomó mindent saját magamról, és a másik embert is idővel tisztábban láttam. Rájöttem hogy nem is olyan mint amilyennek előadja magát. Úgyhogy elmondhatom hogy tanító célzattal "kaptam" magam mellé.
Még egyszer nem követem el ugyanazt a hibát amit vele kapcsolatban elkövettem.
Úgy látszik ilyen szempontból "veszélyes" város ez a Debrecen! :D
Igen, sok embernek valójában a szexen és a szerelmen kívűl nem lehet mas értelme egy férfi és nő közötti kapcsolatnak.
Én pl hiszek abban, amit leírtam és ha a tanulás az az, hogy jobban meg tudom saccolni, hogy milyen férfiak érdekelnek, vagy ha csak annyit ad nekem ez a kapcsolat, hogy rengeteget tanulok azokból a könyvekből, amiket ő ad nekem kölcsön, akkor az is tök jó.
De az emberek nagy része itt csak beszólogatni akar és nem is gondol arra, higy esetleg fejlessze önmagát.:)
Többszázezres város: ha az iskolában nem világosítottak fel ebben a témában, akkor elmondom, hogy Magyarországon kívül is van élet. Legalább ne okoskodj, ha nincs eszed.
#14: Itt max neked nincs eszed kérdező, leírta mindenki a véleményét, te is a tiédet, mégis másokat minősítesz, az ész megáll...
Ha meg amúgy már te is megengedheted magadnak ezt hangnemet ehhez mit szólsz: Magyarországon a legtöbb nőnek nem számít különösen nagy tanulási lehetőségnek, hogy jól megpüföli egy csávó párszor azt dobja, bár nem tom hogy működik ez máshol, mert ugye nem csak itt van élet.
Én hiszek a jelekben, de ebből nem lesz több a "csak szexnél". Ha többet akart többet tőled, mint "barátság extrákkal", akkor már lépett volna.
Amúgy ha neked ez elég, így is érezheted jól magad, csak aztán ne koppanj túl nagyot, amikor megérkezik az életébe egy másik nő, akivel a "néha eljárunk szórakozni, néha szexelünk" rítusnál többet is el tud képzelni. (ugyanis ebben az esetben rögtön dobni fog, esetleg még megdug párszor, amíg még nem komoly a másik nővel)
14.
Ha külföldön élsz, miért nem az ottani fórumon kérdezel az ismerkedésről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!