Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire hisztek a jelekben?

Mennyire hisztek a jelekben?

Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 18:43
 1/10 anonim válasza:

Attól függ milyen fajta jelekről beszélünk.

A szerelmi jelekben igen. Velem is megtörtént, azóta hiszek bennük.

2020. jan. 26. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
pl. olyasmit hogy ha valamit tenni akartok s minden más aproság sorozatban sikerul, azonnal jon a busz, rátaláltok egy megfelelő termékre, véletlenul találkoztok valakivel aki ebben segit, stb stb akkor ezek jelek, hogy amit elkezdtetek afelé jo uton haladtok
2020. jan. 26. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha fehér galambot látok az általában egy jó előjel a számomra.

És ez általában tényleg bejön úgy másfél éve. Mikor az erkélyen két héten keresztül állandóan megjelent egy fehér galamb ami végül elég szerencsés vége lett. :D

2020. jan. 26. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy a visszacsatolásokra? Abban mindenki hisz, hiszen azok mutatják meg, hogy jó az irány :) A babonában viszont nem. Ámbátor ha bármi ami segít abban, hogy erős legyél és nem aggodalomnak látod akkor higgy nyugodtan a jelekben :)
2020. jan. 26. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Kismértékben.
2020. jan. 26. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, viszont nem árt tudni megkülönböztetni a valódi jeleket attól, amikbe csak belelátod, vagy bele akarod látni.
2020. jan. 26. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek benne, hanem tudom.
2020. jan. 26. 23:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha fekete macskát látok, vagy varjút károgni akkor már valami torténni fog velem :D Nem úgy veszem oket észre mint általánosan.. hanem mindig elérik hogy rájuk figyeljek pl. A varjú pont a szokottnál hangosabban károg és pont centikre száll a fejemtol stb..

De komolyan nem vagyok babonás de eddig mindig tortént valami groteszk változás az életemben :D de ezt nem osztom meg senkivel

2020. jan. 27. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt a kis sztorit elmesélem. A szerencseszámom amióta az eszemet tudom a 19-es. Nem tudom megmagyarázni miért, valami “vonz” ehhez a számhoz. Amikor az imádott nagymamám gyerekkoromban elhunyt, akkor tudtam meg, hogy ő is 19-én született. Akkor egy nagyon fura érzés járt át, mert nagyon szoros kapcsolatunk volt. És jön a sztori:

Anno, amikor kresz vizsgára mentem először sajnos nem sikerült, így másodjára is mennem kellett, amikor is a 19-es asztalhoz kellett ülnöm. Nagyon fura érzés járt át akkor és szentül hittem, hogy most fog sikerülni. És így is lett.

Tudom, hogy véletlen egybeesés és nyilván a tudásom miatt sikerült, nem a 19-es asztal miatt, de akkor ezt egy határozott jelként éltem meg. :)

2020. jan. 27. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:

hmm .. amennyire okésnek érzem a lelkiismeretemben is a dolgot, ha nyugtalanságot okoz, akkor az már nem az ..

és valószínűleg nem a jótól vagy őrangyalomtól jön, mert az mindig nyugis belül ..

2020. jan. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!