Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az jelekben?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel csak szex van, de nagyon sokat beszélgetünk és nagyon jól megértjük egymást.

Kérdésem az lenne, hogy ti hisztek- e az ilyen véletlen találkozásokban?

Mindig, amikor elgondolkodnék, hogy megszakítsam-e vele a kapcsolatot, mert nekem nagyon szimpatikus, de az ő részéről nem érzek semmit, mindig egymásba botlunk.

Egy többszázezres városban lakunk és rajta kívül véletlen ismerőssel nem futottam még össze.

1.Volt egy hatalmas fesztivál pl a városban, ahol az emberek a végén már szinte egymást taposták, annyian voltunk, erre ki jön nekem a semmiből a tömegben? Hát ő.

2. Egyik nap munka után, amikor mentem haza, ő meg sportolt indult, stb, 1 órán belül kétszer is egymásba futottunk, pedig nem tudtuk, ki mikor merre.

Szóval ilyen dolgokra gondolok.

Alapvetően hiszek abba, hogy az életünkbe minden ember okkal érkezik, valamit tanulnunk kell tőle, vagy a szituációból (nem feltétlen a szerelmi szál kibontakozására gondolok) és érdekelne, hogy más is gondolkodik- e így, tapasztalt- e már ilyesmit? :)

2023. okt. 2. 13:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenben nem. Ha bármi érdeklődést mutatna a pasi abban hinnék.
2023. okt. 2. 13:46
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
És ha összefuttok, akkor egyből szexelni is kell? Ez hol van megírva a jelekben?
2023. okt. 2. 13:46
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Ezek nem "jelek" hanem véletlenek. Jel az lesz amikor majd a pasi külön szexmentes programot is akar veled, s vannak a dugáson kívül veled hosszútávú tervei is.
2023. okt. 2. 13:47
 4/20 anonim ***** válasza:
35%
"Véletlenek", mi? :D [link]
2023. okt. 2. 13:49
 5/20 A kérdező kommentje:

Huh, azért látszik merre tart a világ. Szánalmas, hogy a válaszadók 90%-a azért jár ide, hogy oltogassa az embereket. Sajnállak titeket, mert nincs életetek.

Épp ezaz, hogy nem, nem kell egyből szexelni.

És van szexmentes program is, de nem írtam le, mert nem ez a kérdés lényege.

2023. okt. 2. 13:58
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Ha fizeti a fogyasztásaidat, az egy komoly jel.
2023. okt. 2. 14:00
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
De mire lenne jel az, hogy a szexpartnereddel néha összefutsz véletlenül a városban? Arra, hogy ő az igazi, akit neked rendelt a sors? Arra az lenne az igazi jel, hogy szerelmet vall. Minden más csak a te fantáziád szüleménye.
2023. okt. 2. 14:08
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

#5: De akkor minek teszel fel kérdést, ha amúgy már elkönyvelted ezeket jeleknek és amúgy is hiszel a véletlen találkozások jelentőségében? Itt aki szánalmas és nincs élete az max te vagy.

Amúgy meg hogy megválaszoljam a kérdést, nem nem hiszek a véletlenekben, főleg nem úgy, hogy már szex van és csak összefuttok az utcán, fesztiválon stb. Ennyi alapján nem lehet megmondani lesz-e ebből több vagy sem.

2023. okt. 2. 14:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

8. "minek teszel fel kérdést, ha amúgy már elkönyvelted"

Ezt szinte az összes kérdéshez oda lehetne írni a topicban :)

Itt az emberek megerősítést várnak.

2023. okt. 2. 14:13
 10/20 anonim ***** válasza:
18%
Magyarországon egyetlen többszázezres város van, az pedig Debrecen. Tudom, semmi köze a kérdéshez, de kíváncsi voltam, kis országunkban hány többszázezres város lehet 😄
2023. okt. 2. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!