Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi az oka, hogy írtok egy nőnek aztán se szó se beszéd nem reagáltok többet?

Figyelt kérdés

Ha ti írtok rá a nőre, a nő nem nyomul, nem ír bántó dolgot, és ti is végig kedvesen írtok. Szóval egy normális beszélgetés zajlik.

Mert ha érdekel valaki ha nem akkor se hagyom ugymond faképnél se szó se beszéd, és szerintem ez lenne a normális.

2023. okt. 1. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Na most, ha csak ilyen vagy többnyire ilyen férfiakkal beszélgetsz, akkor nyilván torzult képet fogsz látni."

Átlag-férfiakkal beszéltem anno, tartózkodtam mindig attól az 5-10%-tól, talán félelemből, önbizalomhiányból.

De gyakori jelenség volt mégis a ghostingolás.

Persze, ha nem érdekelt a másik, telibe leszartam.

Ha érdekelt, már nyilván nem kellemes a helyzet.

De nyilván van tippem az okokra.

2023. okt. 2. 07:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg előjött valami red flag, amiről neked eszedbe sem jut, hogy az.
2023. okt. 2. 07:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Nehezen nyílok meg (persze ez is lehet az), de inkább red flag helyett amik előjöttek:

-Volt barátnővel való kibékülés

-Jelenlegi, eltitkolt, "épp szarban vagyunk" barátnővel való kibékülés

-Más "versenyző" lett a befutó

2023. okt. 2. 08:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Hát ez nem társkeresőn történt ott még el is fogadnám, nyilván mindenki igyekszik több embert megismerni és ha fáj ha nem válogat.

De egy ismerős messengeren csinálta…így már bármi más miatt írnék neki azt se olvasná el. Egyébként nem értem ő keresett meg de igazából nem volt rám kiváncsi.. totál ellentmondás az egész. Nincs barátnője és gyanítom a láthatáron sincs senki.

2023. okt. 3. 09:06
 15/17 anonim ***** válasza:
14. Ilyenel ezek a nok..
2023. okt. 3. 09:36
 16/17 anonim ***** válasza:

OMG....

2023. okt. 3. 09:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Férfi csinálta, nem tudom 15-ös válaszoló kicsit eltévedt…..no comment
2023. okt. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!