Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell "csajozni"?
Nem tudom miért,de mostanában nagyon sok lány nyomul rám.
Lány ismerőseim is,de olyan lányok is,akiket nem ismerek,egy kis idő telik el de már fogdosnak,ölelgetnek stb. Múltkor pl az egyik lánnyal másodjára találkoztam csak,de már le is kapott engem.
Amikor fogdosnak vagy bújnak hozzám olyankor mit csináljak vagy mondjak? Olyankor csak változatlanul állok tovább és nézek ki a fejemből mintha mi sem történt volna.
Pedig de. Alfanak nem mondanam magam,mert sosem erdekeltem a lanyokat,csak mostanaban kezdodott el,de fogalmam sincs mitol.
Amit elvezek,nem dicsekedni jottem fel ide ezzel kapcsolatban,hanem tanacsot kerni,mert nem tudom kezelni az ilyen helyzeteket.
Reménység szerint az a típus vagy, akinek fontos a hódítás, és lerohasztja a lelkesedését a sok önmagát olcsón adó lány. Nem baj, jó tulajdonság ez.
Legyél velük barátságos, s ennyi. Nekik is meg kell tanulniuk, hogy tök gáz odavetni magukat egy férfi lábai elé. Ha nem tanulják meg, akkor van sok olcsó pasi is, majd egymásra találnak.
Azt a nőt keresd, akiért lehozhatod a csillagokat :) Biztos jönni fog ill. rátalálsz, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!