Az ötkertben lehet ismerkedni, csajozni?
Szombaton voltunk, próbálkoztam a lányoknál de szinte kinevettek :D Láttunk másokat is próbálkozni, azokat is elhajtották (nem ugyanazok a lányok)
Valakinek sikerült már szóba elegyedni velük?
Öt kerben valószínűleg külföldit keresnek, ha keresnek egyáltalán pasit.
Külföldi lányoknál probálkoztatok?
Miért reméled? Mert nem tetszettél nekik? Azért engedtessék meg mindenkinek, hogy azzal ismerkedjen akivel szeretne.
Vagy lehet, hogy te is azért kaptad ezt tőlük mert volt olyan Kit elutasítottál a múltban.
Sajnalom, hogy ilyen tortent. En csak egyszer voltam ott egy baratnommel, akkor tele volt puccos tinipitsakkal meg bekepzelt sracokkal. Lehet nem jo hely ismerkedesre a magunkfajta plebejusoknak. :D
L
Én nagyon szeretem az ötödik kerületet, ott flangálni, sétálni és iszogatni egyedül és aztán leülni egy padra megpihenni, nézni a környezetet és persze a sok csinos lányt.
Van olyan pasi, akinek ott akadt a horgára egy magyar vagy bármilyen külföldi nő?
#9 Külföldi nő, miért ne akadhatna?
Lehet, hogy ahogy most a bulinegyed, ez is valamikor átalakult. De régen tipikus turista szexrandi hely volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!