Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értsem meg a képi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értsem meg a képi és szimbólikus közlését?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy barátom, akivel nincs kimondva, hogy járunk de tulajdonkép járunk.

Introvertált fiúról van szó és fiatalabb is korban Nálam, viszont érettebb a koránál tényleg.

Az a " problémám " hogy inkább képekkel, zenékkel, énekléssel tudja megfogalmazni a mondandóját főleg a problémáit.

Az a gondom, hogy Én nem mindig értem.

Hogyan tudnám jobban megérteni ezt a fajta közlést?

Nincs baj azal, hogy így nyílik meg, az a bajom, hogy nem mindig értem mire gondol egy kép alatt.

El küldi és várja a válaszom, de Én nem veszem rajta észre mi a helyzet pontosan, sose találom ki elsőre mi a korrekt válasz és rossz, hogy ezt a közlését nem tudom érteni.

Szerintem nincs érzékem hozzá, de megszeretném tanulni.

Valami tipp hogyan?

Vagytok így akik ugyanezt teszik? Ti mit vártok ilyenkor vagy mit tudtok mondani, hogy hogyan legyek jobb ebben?

2023. febr. 23. 02:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Jaj.

Lehet, már paranoiás vagyok az emberektől, de nem tudom miért jó neki, hogy fejtörést okoz Neked, érzésem szerint mintha valami matek dolgozatot tolna elé, aztán fejtsd meg, ha tudod, aztán jókat kacarászik rajta, ha esetleg nem jön össze....

Gondolom magát szórakoztatja evvel, én nem tenném avval a hölggyel, akit kedvelek.

2023. febr. 23. 03:13
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Egyes, szerintem meg szimplan debil, aki nem kepes normalis szavakkal kifejezni magat. Gyanitom az introvertalt itt is csak ugy ra lett huzva valami felos szerencsetlen nyomira, aki nem mer egy mondatot se irni a masiknak konkretan, inkabb valami szomoru cicas memet kuldd el, ha baja van.
2023. febr. 23. 03:42
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem, Nála ez komoly, nem röhög jót rajta, csalódottságot mondanék, hogy nem tud megnyílni rendesen, Én meg nem értem az Ő világát.

Próbálkozni próbálkozik, de tiszteletben is tartom Neki ezt a világát, Ő is az Enyémet.

Nem várhatom el, hogy teljes fordulatot vegyen, a középúton probálnánk lenni, csak Nekem nehéz azonnal kitalálni mit akar reprezentálni.

Lehülyézni meg debilezni nem kell szerintem az ilyen embereket, mivel meg van a Maga szépsége, csak Én kevés vagyok hozzá tökéletesen megérteni.

Vannak igen, akik troll-kodnak ezzel, de nem mindenki, van aki így tud a legkönyebben megnyílni, de nem örökké persze, viszont nem is kell elhagynia teljesen.

2023. febr. 23. 04:01
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem lehet vmi szocializált neki kéne kommunikálni tanulnia
2023. febr. 23. 04:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
És simán rákérdeznék mit jelent amit küldött. Próbálj vele beszélgetni róla, mit jelent neki az az kép, zene stb.
2023. febr. 23. 05:42
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
De bocsi ha nem tudtok kommunikálni akkor áruld már el, mi fogott meg benne? (a külsején kívül) Ha nem érted mire gondol, nem tudja kifejezni magát? Az ilyen tipusú kapcsolatokba a felét beleképzeli az ember, plátói dolog marad, hiszen nincs ki mondva semmi, csak zenék meg képek, homályos az egész, talan nem is akar semmit tőled, azért vacillál. Aztán rá van fogva, hogy azért, mert szegény introventált. Fogadjunk egy fél év múlva is itt fogtok tartani, nem tudod mit akar, csak találgatsz mit akarhatott azzal a képpel, valójában pedig meg csak az idődet vesztegeted.
2023. febr. 23. 05:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, neki az mit jelent. Mert teljesen mást vált ki egy egy kép vagy zene az emberekből. Pláne ha nics rajta egy konkrét utalás, amit mindenki megért. Mindenki a saját szűrőjén át nézi a világot, amit befolyásolnak a tapasztalatok is.
2023. febr. 23. 06:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mitől lenne érettebb a koránál, ha azt se tudja megfogalmazni, mit akar? Pont, hogy semmilyen szinten nem érett. Nekem ehhez nem lenne türelmem. Ha a saját kódnyelvét használja, akkor azt tőle kell megtanulni.
2023. febr. 23. 08:00
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kérdezz vissza. Ennek az az előnye, hogy félúton találkoztok, tehát te is tanulod, de még jobb, ha ő is megtanulja egyértelműen kifejezni magát ködösítés helyett. Egyébként ha nem tudtok kommunikálni, akkor tényleg nagyrészt még képzelődés ez. Tudom, milyen, ha azt érzed, a másik biztos olyan belül, mint te és a Sors akarta, hogy találkozzatok, csak be kell bizonyítanod mindenkinek és magadnak is... de vannak helyzetek, amikor a Sors csak azt akarja, hogy tanulj belőle és használd az eszedet is. Ő is meg tud/akar majd ennyire fejteni téged, vagy csak az a fontos, hogy te légy megértő kedvesnővér, aki még a jeltolmács szintet is megugorja? És ez téged miért vonz? Kihívás vagy bűntudat vagy önbecsülés-hiány mozgat? Két sérült emberből ritkán lesz boldog kapcsolat, csak lassabban ismerik meg egymást a sok játszma alatt. Nagyon fontos, hogy ismerd magadat, hogy ahhoz tudd mérni, hogy ki jó neked társnak.
2023. febr. 23. 08:08
 10/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem szegyen megkerdezni, ha nem ertesz valamit, viszont szegyen hulyenek maradni es ignoralni.
2023. febr. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!