Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szemében nézek beszéd közben, és közben "elgyengülök "mert bele vagyok zugva pedig nem lehetne,azt ő észre veheti rajtam? Vagyis láthatja rajtam,ha másképpen nézek rá?
"szemébe" nézek helyesen..Ha érzelmileg ő is rád van hangolódva,
akkor igen,látni fogja.Ha közömbös nem,mert nem is fogja keresni
benne.
Miért nem lehet?
Akarod, hogy észrevegye?
Szerintem észrevehető simán. Bár ez attól is függ mennyire jössz zavarba, elpirulsz mondjuk, ilyenek.. vagy képes vagy fapofaval folytatni a beszélgetést és csak magadban érzed ezt, azaz jól leplezed.
Észre fogja venni.
Még gimis koromban volt egy haverom akibe fülig szerelmes voltam, de ő sajnos meleg volt, és minden erőmmel titkolnom kellett előtte. De hogy titkolja az ember azt, hogy görcsben áll a gyomra, veri a víz, és össze-vissza beszél, mint valami hülye? Pedig elég sokat ült mellettem, és minden bulira együtt is mentünk.
Visszatérve meleg volt ide vagy oda, és annak ellenére, hogy soha senkinek nem beszéltem arról, hogy mennyire szerelmes is vagyok belé ő észrevette rajtam, hogy durván vonzódom hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!