Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok sokszor készítene hagyományos magyar ételeket kicsit másképpen átalakítva és minőségi alapanyagokból elkészítve?
Gondolok például:
-Lecsó
-Gombapörkölt
-Paprikás krumpli
-Rakott krumpli
-Krumplis és káposztás tészta
Most gondolkodok, hogy lehet egy lecsó minőségi alapanyagokból készíteni... 🤔
Talán bio zöldségek?
És a gombapörkölt?
Na mindegy. Nekem jó a hagyományos is.
És a padlizsán és cukkininél, hogy méred, hogy minőségi? Megnézed melyik nem szennyezet vegyszerrel? Abból is biót választasz?
Nekem most a lecsó csak a paprika-hagyma-paradicsom triumvirátus volt lelkiszemeim előtt. Kolbászt meg tarhonyát még sosem raktam bele. Viszont tojást az igen.
Bár a kolbásszal semmi bajom nincs, nagyon jó fűszernek tartom. 1-2 karikával isteni pl. a pöri, székelykáposzta...stb
Szerintem a főzésnek a képzelet szab határt, ezt szeretem a folyamatba. De a magyar konyha alapanyagait is fel lehet használni ésszerűen, és egészséges finom kaját kapsz eredményül. Érdemes a pároddal megkóstoltatni a főztöd és kiderül, hogy bejön-e neki vagy sem.
A magyar konyha egy nagy szar, kb arról szól, hogyan lehet a legolcsóbban/gyorsabban kaját csinálni abból ami van.
Lecsó: Csomó zöldség összefőzve
Túrós csusza: Tészta tejföllel és túróval (WÁÓÓÓÓÓÓ)
Szilvás gombóc: Főtt krumpli és szilvalekvár
A zsírban tocsogó legsatnyább húsokról meg ne is beszéljünk. Szóval leginkább annak örülnék ha nem is csinálna.
Nagyon nem örülnék neki és nem is szoktam, örülni, ha a párom hasonló dolgot csinál.
Nekem a minőségi alapanyag az, amit tanyákon szerzek be.
Férfi léttemre nagyon jól főzök. Szeretem a hagyományos magyar ételeket elkészíteni és enni is.
Nagyon nem örülnék neki ha rajtam kisérleteznél. A hagyományos ételt hagyományos módon kell elkészíteni, a legtöbbször a legegyszerűbb módon. Persze a minőségi alapanyag is fontos.
Ha variálsz az ételeken akkor az már nem hagyományos.
Szerintem ezek közül egyik sem csak magyaros íz.
Hagyma, paradicsom, paprika és az egyéb alapanyagok is sok európai országban felhasználásra kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!