Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok sokszor készítene hagyományos magyar ételeket kicsit másképpen átalakítva és minőségi alapanyagokból elkészítve?
Gondolok például:
-Lecsó
-Gombapörkölt
-Paprikás krumpli
-Rakott krumpli
-Krumplis és káposztás tészta
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Most gondolkodok, hogy lehet egy lecsó minőségi alapanyagokból készíteni... 🤔
Talán bio zöldségek?
És a gombapörkölt?
Na mindegy. Nekem jó a hagyományos is.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
És a padlizsán és cukkininél, hogy méred, hogy minőségi? Megnézed melyik nem szennyezet vegyszerrel? Abból is biót választasz?
Nekem most a lecsó csak a paprika-hagyma-paradicsom triumvirátus volt lelkiszemeim előtt. Kolbászt meg tarhonyát még sosem raktam bele. Viszont tojást az igen.
Bár a kolbásszal semmi bajom nincs, nagyon jó fűszernek tartom. 1-2 karikával isteni pl. a pöri, székelykáposzta...stb
Szerintem a főzésnek a képzelet szab határt, ezt szeretem a folyamatba. De a magyar konyha alapanyagait is fel lehet használni ésszerűen, és egészséges finom kaját kapsz eredményül. Érdemes a pároddal megkóstoltatni a főztöd és kiderül, hogy bejön-e neki vagy sem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A magyar konyha egy nagy szar, kb arról szól, hogyan lehet a legolcsóbban/gyorsabban kaját csinálni abból ami van.
Lecsó: Csomó zöldség összefőzve
Túrós csusza: Tészta tejföllel és túróval (WÁÓÓÓÓÓÓ)
Szilvás gombóc: Főtt krumpli és szilvalekvár
A zsírban tocsogó legsatnyább húsokról meg ne is beszéljünk. Szóval leginkább annak örülnék ha nem is csinálna.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nagyon nem örülnék neki és nem is szoktam, örülni, ha a párom hasonló dolgot csinál.
Nekem a minőségi alapanyag az, amit tanyákon szerzek be.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Férfi léttemre nagyon jól főzök. Szeretem a hagyományos magyar ételeket elkészíteni és enni is.
Nagyon nem örülnék neki ha rajtam kisérleteznél. A hagyományos ételt hagyományos módon kell elkészíteni, a legtöbbször a legegyszerűbb módon. Persze a minőségi alapanyag is fontos.
Ha variálsz az ételeken akkor az már nem hagyományos.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szerintem ezek közül egyik sem csak magyaros íz.
Hagyma, paradicsom, paprika és az egyéb alapanyagok is sok európai országban felhasználásra kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!