Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy már túl későn tisztáztad valakivel, hogy mit (nem) akarsz tőle?
Mert mire idáig jutottatok az illető már belédszeretett.
Miért nem szóltál neki hamarabb? Egyáltalán meg lehet ezt akadályozni?
1#
Ha utána is feláll, te vagy az ász 😍
Ott rontottam el, hogy magammal nem voltam teljesen őszinte. Illetve de, de elhanyagoltam a valódi vágyaimat. Kapcsolatot szerettem volna, arra vágytam. Aztán teljesen random kavartam egy sráccal (akire fun fact amikor megismertem még magamban meg is jegyeztem, hogy na vele lefeküdnék mert brutál jól néz ki). Aztán ebből idővel az lett, hogy szexeltünk szóval lett egy egyéjszakás. Idővel ahogy azért jobban megismertem, elkezdett emberileg is érdekelni.
Szexeltem vele, mert iszonyatosan hiányzott a szex és jo volt, de valójában kapcsolatot akartam. Ezt sikerült az agyamnak (akaratlanul) rá kivetíteni. Aztán valójában is érdekelni kezdett. Ő meg nem akart többet.
Megtanultam, hogy akármennyire is hiányzik a testiség (emberből vagyok na), ha igazából szerelmet akarok akkor jobb nem belemenni alkalmi dolgokba, mert akaratlanul is ki fogom vetíteni a másikra, még akkor is ha annyira nem passzolnánk, csak azért mert a szívem mélyén másra vágyom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!