Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt, hogy már túl későn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy már túl későn tisztáztad valakivel, hogy mit (nem) akarsz tőle?

Figyelt kérdés

Mert mire idáig jutottatok az illető már belédszeretett.

Miért nem szóltál neki hamarabb? Egyáltalán meg lehet ezt akadályozni?

2023. szept. 28. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
tegnap megittam 2 liter vodkát
2023. szept. 28. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt csupán, hogy én leírtam neki, mit érzek iránta, ő pedig azt, hogy nem kellek neki, kizárólag csak szexre. Utána vett szarabb irányt a történet, valami baja volt folyton, de nem sikerült tisztázni. Kétlem, hogy időközben mégiscsak belémszeretett volna 😂
2023. szept. 28. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. szept. 28. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Végülis igen, mert sose mondtam ki, hogy nem akarok tőle semmit, de nem is gondoltam, hogy kéne, mert számomra egyértelmű vot, hogy csak barátok vagyunk. Egyrészt soha nem tettem vagy mondtam semmit, amiből azt feltételezhette volna, hogy többet akarnék, másrészt meg tudta, hogy van barátom az elejétől kezdve és időnként beszéltem is róla, szóval azt is tudta, hogy jól megvagyunk. Nem közeli barát volt amúgy, csak időnként beszélgettünk és egész jól kijöttünk. Lehet én voltam a naív, amiért nem is gondoltam, hogy ő többet akarna, de nem adta semmi jelét, sosem próbált meg közeledni felém, nem is volt túl közvetlen. Meglepett, mikor végül elmondta. Utána persze megszakadt a kapcsolat. Tudta, hogy nincs esélye, de azt mondta, hogy arra várt, hogy hátha szakítok a párommal és utána már lehetne közöttünk valami. Nem hiszem, hogy az én hibámból alakult így, mert pontosan tudta, hogy mi a helyzet, sosem hitegettem.
2023. szept. 28. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

1#

Ha utána is feláll, te vagy az ász 😍

2023. szept. 28. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Ezt megkérdezhetnéd attól a csajtól aki elhitette velem pár éve, hogy komolyat szeretne 💩pont vele álmodtam (Miss majd alakul)
2023. szept. 29. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Ott rontottam el, hogy magammal nem voltam teljesen őszinte. Illetve de, de elhanyagoltam a valódi vágyaimat. Kapcsolatot szerettem volna, arra vágytam. Aztán teljesen random kavartam egy sráccal (akire fun fact amikor megismertem még magamban meg is jegyeztem, hogy na vele lefeküdnék mert brutál jól néz ki). Aztán ebből idővel az lett, hogy szexeltünk szóval lett egy egyéjszakás. Idővel ahogy azért jobban megismertem, elkezdett emberileg is érdekelni.

Szexeltem vele, mert iszonyatosan hiányzott a szex és jo volt, de valójában kapcsolatot akartam. Ezt sikerült az agyamnak (akaratlanul) rá kivetíteni. Aztán valójában is érdekelni kezdett. Ő meg nem akart többet.

Megtanultam, hogy akármennyire is hiányzik a testiség (emberből vagyok na), ha igazából szerelmet akarok akkor jobb nem belemenni alkalmi dolgokba, mert akaratlanul is ki fogom vetíteni a másikra, még akkor is ha annyira nem passzolnánk, csak azért mert a szívem mélyén másra vágyom.

2023. szept. 29. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Már ismertük egymást egy ideje de csak haverok voltunk, majd volt egy szakításom és ő volt az aki meghallgatott, segített. Ekkor közelebb kerültünk egymáshoz. Nekem megtetszett, de kapcsolatot nem akartam senkivel. Elmentünk inni kettesben és ott csókolóztunk. Másnap ő nem írt semmit, következő nap meg elhívott talizni, akkor 9 órát együtt voltunk és nagyon sokat csókolóztunk. Hát ja, akkor kellett volna megbeszélni, de nem így alakult :D Pár nap múlva Messengeren beszélgettünk és szóba került a szakításom és mondta hogy "nyugi, most már együtt vagyunk, minden rendben". Úgyhogy ennél a pontnál mondtam neki, hogy nem akarok kapcsolatot, csak szexeljünk. Azt mondta, neki oké. Elkezdtünk szexelni és én szerettem belé később, de ő addigra már eldöntötte, hogy nem lesz köztünk semmi, mert akkor offoltam. Szívás. Én két évig nyitott voltam a kapcsolatra vele, ő soha.
2023. szept. 29. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!