Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír egy férfi, ha úgyse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír egy férfi, ha úgyse akar semmit?

Figyelt kérdés

Mondjuk vélhetően szó szerint semmit.

Nyáron találkoztunk, akkor nem igazán beszéltünk, sokan voltunk, más közeg, nem tudtunk jobban közeledni egymáshoz, de nekem nagyon szimpatikus volt. Viszont folyton mosolygott rám a pasi, megkerestem facebook-on majd hetekkel később rám írt. Mindketten harminc felett vagyunk, én nőként azt hittem, hogy ebben a korban már nem ilyen gyerekesek a férfiak (lentebb részletezem). Egy barátnője volt 2-3 évig de még 5-6 éve mentek szét, ezt mástól tudom, de sosem nyomoztam utánna. Azt, hogy komolytalan kapcsolatai voltak e nem tudom nem is érdekel.

Mikor rám írt épp nem tudtam rögtön válaszolni, de egy óra múlva írtam, normális helyesírási hibák nélküli kedves választ. A beszélgetés nem nagyon ment előre ő semmit se kérdezett ezt követően csak róla volt szó kb és össz-vissz háromszor jelentkezett egyre nagyobb kimaradásokkal. Már napok óta nem is elérhető és el se olvasta amit írtam utoljára vagyis nyilván igen csak úgy hogy ne lássam. Azt azért szeretném tudni mi járhatott a fejében nyilván ezt csak tőle tudhatnám meg. Nem látom magam olyan szépnek arcra mint a volt barátnőjét de ha nem tetszettem neki mi a bánatnak írt, arról nem beszélve hogy bár ez szintén gyerekes de jóleső érzés tud lenni, szívecskéket küldött messengeren. Én, mivel komoly kapcsolatot szeretnék még el is hívtam volna egy találkozóra, nem szeretem az online teret de azt se akarom hogy azt higgye csak egy futó kaland kellene mert nagyon szimpatikus (volt) de ezek után hogy vissza se írt el se olvasta amit legutóbb küldtem hogy is hívhatnám el…

2023. szept. 28. 18:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9 Igaz, nagyon igaz.
2023. szept. 28. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Az emberek viselkedése és cselekedeteik gyakran bonyolultak és számos tényezőtől függhetnek, beleértve az érzelmi és élettörténeti hátterüket. Amikor valaki nem reagál vagy válaszol az üzeneteidre, sokféle oka lehet, és a legjobb, amit te tehetsz, az az, hogy megpróbálsz nyitottan és őszintén kommunikálni vele.

Lehet, hogy a férfi éppen más dologgal van elfoglalva vagy személyes problémákkal küzd, és ezért nem tud vagy nem akar aktívan részt venni a beszélgetésben. Ezenkívül lehet, hogy nem ugyanolyan mértékben érdeklődik irántad, mint amennyire te iránta, vagy egyszerűen nem érzi magát készen egy komoly kapcsolatra.

Az sem kizárt, hogy a férfi korábbi kapcsolatai vagy élményei befolyásolják a viselkedését, és lehet, hogy tart a kötelezettségektől vagy attól, hogy újra belekeveredjen egy kapcsolatba.

A legfontosabb dolog az, hogy ne vegyél személyesen semmit, és ha még mindig érdeklődsz iránta, próbálj meg nyíltan beszélni vele arról, hogy érzel és milyen kapcsolatot keresel. Fontos az is, hogy ne feledd, mindenkinek más az elvárása és a kapcsolati szükséglete, és nem mindig találkoznak egymással az emberek elvárásai és szándékai. A legjobb, ha mindig önmagad maradsz és olyan kapcsolatot keresel, amely összhangban van a saját értékeiddel és igényeiddel.

2023. szept. 29. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!