Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy férfi sohasem köszön meg semmit?
Legyen szó apróságról vagy nagy dologról? Föleg ha mar többször is emlitettem neki, hogy nekem ez furcsa es rosszul esik.
Pl. ha en fizetek az étterembe, vagy én megveszek neki valamilyen belépöt, bevásárolok a saját pénzemböl, fözök neki vacsit, sütök valamit és a többi.
Miért csinálja ezt?
Mert bunko, nem akar udvariasan viselkedni.
Helyedben hagynam a francba
Egyszerű a képlet: egyke (vagy legkisebb szülött), neveletlen, egoista és hálátlan-"neki ez jár".
Ez az ő szegénységi bizije.De nem a tiéd. Ejtsd az ilyen embert az életedből, mert ő lesz az első aki rajtad keresztül fog taposni amikor az érdeke úgy diktálja és hagy magadra a legnagyobb bajban.
Gondolom nem ő kéri ezeket.
Annyian alkalmazzák ezt hogy kedvességgel akarják azt éreztetni mintha tartozna a másik. Ez amolyan játszmázás.
Mamám is olyan hogy pl főz délre mikor meg se beszéltük hogy átmegyek,.programom is van, erre neki áll veszekedni hogy milyen hálátlan vagyok mikor nekem főz, miközben ő vesz engem semmibe.
De kéri, ha épp sétálunk az utcan és megkérdezem töle, hogy kérdz egy fagyit? Ha nem szeretné, akkor nyilván nemet mond. Elfogadja, aztán annyit sem mond, hogy Bu!
A fözéssel is, ö kérdezi, hogy mi lesz ma vacsorára, mit fogok fözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!