Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy nem akar semmit?
Van egy srác akivel beszélek, napi egyszer ír egy mondatot kb csak, de tudom, hogy azért többször fent van.
Én megértem, hogy elfoglalt de így úgy érzem nem igazán tudjuk megismerni egymást.
Azt írja szeretne találkozni és jobban megismerni de alig beszélünk és azt érzem nem is akar semmit.
Várok rá úgy érzem feleslegesen.☹️
1
Barátnője nincs de más lányokkal szerintem ismerkedik akikre több időt fordít.
6
Találkoznék de hogy amikor egy normális randit sem tudunk megbeszélni napi egyszer egy mondat amit odabök.
"Azt írja szeretne találkozni és jobban megismerni"
Akkor egy mondatban áruld el neki, hogy jövő kedden X órakor ráérsz, és Z helyen szívesen találkoznál vele, ha neki is megfelel.
Persze ne szúrj ki magaddal, lehet, hogy kár az egészért, ha még képet sem láttál róla, nem beszéltetek telefonon és nem videochateltetek.
8
Láttam képeket róla de alig beszélünk és én nem szeretnék addig találkozni valakivel amíg jobban meg nem ismerem de ha napi egy félmondatban beszélünk szerintem az azt jelenti nem nagyon érdeklődik irántam igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!