Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy jó döntés lenne?
22 éves vagyok, soha nem volt még párkapcsolatom. Még soha nem is csókolóztam senkivel.
Egész eddig vártam a nagy szerelemre hogy majd eljön az én időm is.
Azért most már gáznak érzem hogy ennyi idősen ilyen tapasztalatlan vagyok szexuális téren.Őszintén megmondom, vágyom is rá hogy történjen már valami.
Megbánnám a későbbiekben ha a szüzességemet egy akár egyéjszakás kalanddal veszteném el?
Hogy/hol találhatnék ehhez megfelelő partnert?
22/L
NE TEDD !
Nem kell adni az olyan beszólásokra, hogy miért vagy szűz , miért nincs barátod stb... egyrészt kinek mi köze hozzá, másrészt pl.:
én az első alkalmamat olyannal töltöttem ( ferfikent) akinek nem én voltam az első és egyáltalán nem volt mit szégyellnem. Jól sikerült ,jó volt, nagyon is, nem kell ide tapasztalat csak csináld ahogy jól esik. Egyébként ezzel a lánnyal volt is egy hosszabb kapcsolatom utána és nagyon rosszul esett nekem pl. hogy nem en voltam neki az elso és elmondása szerint neki is . Foleg mert az o eseteben nagyon rossz volt az elso kapcsolata es az elso szex is. Mivel ő is csak beadta a derekát hasonlo gondolatok mellett.
Illetve a kapcsolatban nyugodtan lesz lehetőséged fejlődni. Szerintem ez egy szép része a párkapcsolatnak és a szex is változatos lesz tőle, amikor mindig egy kicsit változtatsz, vagy tanulsz..
Ha eddig nem vesztetted el akkor valószínűleg olyan ember vagy akinek fontosak az érzelmek és a komoly kapcsolat. Egy egyéjszakás kalandtól nem kapnád meg ezt. Valószínűleg még a szexet se élveznéd annyira, hiszen nem lenne benne érzelem ( bár nincs kizárva, de nem ez a gyakori ) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!