Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy jó döntés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egy jó döntés lenne?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, soha nem volt még párkapcsolatom. Még soha nem is csókolóztam senkivel.

Egész eddig vártam a nagy szerelemre hogy majd eljön az én időm is.

Azért most már gáznak érzem hogy ennyi idősen ilyen tapasztalatlan vagyok szexuális téren.Őszintén megmondom, vágyom is rá hogy történjen már valami.

Megbánnám a későbbiekben ha a szüzességemet egy akár egyéjszakás kalanddal veszteném el?

Hogy/hol találhatnék ehhez megfelelő partnert?

22/L

2023. szept. 26. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi az oka, hogy nem volt párkapcsolatod? Csúnya vagy, zárkózott, félénk? stb.

Szerintem ne egy egyéjszakással veszítsd el

2023. szept. 26. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha Budapesti vagy, akkor jóval több lehetőséged van, vidéken kevesebb. Járj el társaságba, ha tanulsz, az egyetemen könnyű ismerkedni.
2023. szept. 26. 21:47
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy a külsőmmel lenne a probléma, legalábbis visszajelzések alapján én így gondolom.

Nagyon zárkózott voltam egy időben, azóta ez sokat javult próbálok nyitott lenni mindenki felé, de valahogy nem járok sikerrel

4/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg, mert szerelemre, kapcsolatra vágysz elsősorban. De ha már mindenáron túl akarsz rajta jutni, akkor inkább barátság extrákkal fajta kapcsolatot javaslok. Azért egy éjszakás kaland nem piskóta, akárkinek azért ne add oda magad. És hogyha egyáltalán nem figyelne rád oda, vagy még rosszabb történne? Fiúbarátod nincs, vagy jó ismerős? Keríts elő.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 22 éves koromban lett "sürgős" a párkapcsolat. Végül csak egy tapasztalat lett, aminek utólag nincs túl nagy jelentősége.

Ennek ellenére csa tavaly, 48(!) éves koromban talált meg a mélyebb vonzalom. Szoktuk nézni egymást a párommal, hogy elmaradt a családalapítás...

Így is én ajánlottam fel a barátságot. Férfi létére félénk, mert sokat csalódott. Nekem kellett kezdeményezni. Régebben is vonzott engem.

2023. szept. 26. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Javítás: csak tavaly. (Segédbillentyűzettel tudok csak írni. A másik nem működik.)
2023. szept. 26. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk miért kellene egyéjszakásban? Ismerkedj valakivel és ha nem is érzel túl komolyan iránta, de kedveled, vonzódsz hozzá, akkor csináld... Nekem valami ilyesmi volt.. úgy gondolok rá, hogy jó volt elsőre, tapasztalatszerzésnek. 1 évig voltam vele.
2023. szept. 26. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem, megbánnád. Ha valaki nem tetszik, azzal nem szűzként se jó szexelni. Ha meg tetszik, akkor miért egy éjszakásban gondolkodnál vele?
2023. szept. 27. 01:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyéjszakást ne! Az első alkalom még azzal sem biztos, hogy jól sikerül, akit szeretsz, hát még egy idegennel... Ez nem egy műtét, hogy túl kell esni rajta. Olyan valaki kell, aki tetszik, aki beindítja a fantáziádat, máskülönben nagyon-nagyon kiábrándító, rossz élmény lehet, ami a későbbi kapcsolataidra is rányomja a bélyegét.

N

2023. szept. 29. 08:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Iskolába jársz még vagy dogozol? Ott esetleg valaki nincs szimpatikus?
2023. szept. 29. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!