Szerintetek ezzel így jó döntés lesz?
Nos Szeretnék venni egy új Pc-t Sajnos most ennél többet nem tudok rákölteni. Ahogy a teszteket elnézem nem is kell nekem ennél jobb a 2017-es évre, mert munka végett nincs sok időm játszani. (napi Max 3-4 óra) Azt meg nem akarom hogy feleselgessen álljon benne még 800 euró.
Nos ezért úgy döntöttem hogy a gép olcsóbb komponenseiből veszek kicsivel jobbat, hogy majd amikor Venni szeretnék bele egy i7-6700-at, és mellé egy GTX-1070/1080-at akkor ne keljen cserélni majd pl. a tápot, vagy venni egy jobb alaplapot.
A gép!
LAP- MSI Z170 TOMAHAWK
CPU- Intel Core i3-6100
GPU- msi gtx 970 gaming 4g (használtan)
RAM- Kingston 8 GB KIT DDR4 2133 MHz CL14 HyperX Fury Black Series
TÁP- Fortron Hydro 600
HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache
HÁZ- Cooler Master N300
FAN- Cooler Master Hyper TX3i
Monitor- LED monitor 24" Acer S240HLbid
Persze tudom hogy egy i5-öt kilehetne hozni ennyi pénzből, de én majd később szeretnék komolyabb fejlesztést csinálni. Ahhoz meg inkább az alaplap, és a táp legyen jobb mint hogy most kidobjak i5 ért felesleges pénz, amit most úgysem használnák ki.
Nekem most csak 1080P- re kell GTA 5, R6, BF-1 gond nélküli futatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!