Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ezzel így jó...

Szerintetek ezzel így jó döntés lesz?

Figyelt kérdés

Nos Szeretnék venni egy új Pc-t Sajnos most ennél többet nem tudok rákölteni. Ahogy a teszteket elnézem nem is kell nekem ennél jobb a 2017-es évre, mert munka végett nincs sok időm játszani. (napi Max 3-4 óra) Azt meg nem akarom hogy feleselgessen álljon benne még 800 euró.

Nos ezért úgy döntöttem hogy a gép olcsóbb komponenseiből veszek kicsivel jobbat, hogy majd amikor Venni szeretnék bele egy i7-6700-at, és mellé egy GTX-1070/1080-at akkor ne keljen cserélni majd pl. a tápot, vagy venni egy jobb alaplapot.

A gép!

LAP- MSI Z170 TOMAHAWK

CPU- Intel Core i3-6100

GPU- msi gtx 970 gaming 4g (használtan)

RAM- Kingston 8 GB KIT DDR4 2133 MHz CL14 HyperX Fury Black Series

TÁP- Fortron Hydro 600

HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache

HÁZ- Cooler Master N300

FAN- Cooler Master Hyper TX3i

Monitor- LED monitor 24" Acer S240HLbid

Persze tudom hogy egy i5-öt kilehetne hozni ennyi pénzből, de én majd később szeretnék komolyabb fejlesztést csinálni. Ahhoz meg inkább az alaplap, és a táp legyen jobb mint hogy most kidobjak i5 ért felesleges pénz, amit most úgysem használnák ki.

Nekem most csak 1080P- re kell GTA 5, R6, BF-1 gond nélküli futatására.

#GTX 970 #Szerintetek ezzel így jó döntés lesz?
2016. dec. 29. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jó,de én inkább tápnak egy FSP Hyper M 600W-ot ajánlanék.
2016. dec. 29. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Hello! Én is a Hyper szériát néztem, de sokan mondták hogy nem éri meg az árárt, mert a Hydro az újabb és sokkal jobb tőle. Szóval még én sem tudom milyen Táp legyen pontosan.
2016. dec. 29. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!