Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért jobb férfival járni mint nővel?
Nekem tetszenek a nők, a női test, de undorít a szex gondolata egy nővel. Ez ilyen.
Mondjuk, én együttélni se akarok feltétlenül senkivel, aki nem a párom, nem létszükséglet se a kapcsolat, se az, hogy ne legyek egyedül. Ha egyszer idősebb koromban valamiért mégis olthatatlan vágyat éreznék arra, hogy egy random emberrel együttéljek, valószínűleg lesz olyan barátnőm, akivel összebútorozzak, de szex akkor se lesz.
A nők kevésbé homofóbak, így könnyebben elismerik, ha valami szép, kevésbé zavarja őket egy csók az azonosneműekkel, több a kezdeti szárnypróbálgatás ilyen irányba. De, ettől még később nem lesz a nők többsége biszex, főlegnem az összes. Ez a része sima férfi fantázia.
"A nőnkél természetes hogy vonzódnak a saját nemükhöz is. Nem kell hozzá leszbikusnak lenni."
🤢🤮
Ne is haragudj, de heteró nőként egy picit sem vonzódom a nőkhöz és még tini koromban sem volt ilyen jellegű kalandom, mert már akkor is undorodtam.
Ilyet kijelenteni azért elég meredek, nem gondolod??
Nézd kérdező, azért a szakdolgozatba ezeket nem hivatkoznám le, de valóban cikkek.
Azt hiszel a nőkről, ami tetszik. De, ha igazad lenne, tömegével lennének nők párban. És ez nem csak itt nem jellemző, ahol a homofóbia az anyatejjel ivódik az emberekbe, hanem sokkal elfogadóbb országokban sem. Már ez elég kéne, hogy legyen ahhoz, hogy megkérdőjelezd a felvetésed.
A férfiak azért jobb társak, mert férfiak. És a többség továbbra is rájuk és nem a nőkre vágyik szexuálisan.
"a nők többsége biszex. "
"hetero nő nem létezik"
Nagy baj van neked a toronyban.
" nők épp olyan hajlamosak rákeresni Ryan Gosling szexi fotóira, mint amennyire Jessica Alba hasonló képeire."
EZ aztán az indok! XD
Férfiak is rákeresnek más ismert férfiakra. Nyilván nem azért, mert szexuális vonzódásuk van iránta, hanem csak mert csekkolják a nők mások alakját, összehasonlítják magukat vele, csupán hiúságból, önértékelési priblémákból. Nem azért már Jessica Albára gerjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!