Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért jobb férfival járni mint nővel?
Figyelt kérdés
Azok a nők akik nem szeretnének gyereket miért nem nőkkel járnak inkább?2023. szept. 26. 15:36
1/35 anonim válasza:
Mert a párkapcsolathoz kell vonzalom, amit egy nő iránt nem érzek.
2/35 anonim válasza:
A férfi akar nem akar gyereket míg a nő akar miért nem férfiakkal van együtt? :D
3/35 anonim válasza:
Mert a szerelem, a vonzalom az nem ugyanaz mint a szaporodási ösztön. Egy nőhöz sose tudnék úgy hozzáérni, se megcsókolni. Mondjuk én pont akartam gyereket, de nem 20 évesen.
Meg ennyi erővel tényleg amelyik férfi nem akar gyereket, az miért nem férfival van?
És mi van azokkal a leszbikusokkal akik akarnak gyereket?
A kérdésednek semmi értelme
4/35 anonim válasza:
Te miért nem pasival dugatod magad?
5/35 A kérdező kommentje:
Vannak testépítő nők akik 180 centi felettiek, nagyon izmosak, és szépek is. Meg tud védeni, jobban tudja hogyan gondolkodik a saját neme, mi esik jól neki szexben, és nincsenek idegesítő férfi szokásai.
2023. szept. 26. 16:03
6/35 anonim válasza:
De nők. Engem semmilyen nő nem vonz.
7/35 anonim válasza:
Mer nem vagyok leszbikus.
Ha a pasi nem akar gyereket az is jönnön össze más pasival?
Ilyen kérdések...😅
8/35 A kérdező kommentje:
A nőnkél természetes hogy vonzódnak a saját nemükhöz is. Nem kell hozzá leszbikusnak lenni.
2023. szept. 26. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!