Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem tudok jól járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem tudok jól járni egy férfival sem?

Figyelt kérdés
Persze más is csalódott már a férfiakban, csak nem mindegy hogy valaki a húszas évei elején, közepén megtalálja az igazit, vagy pedig a 30-hoz közeledve sem talál rá valaki az igazira, mint én. Az is rossz érzés hogy az exeimnek én nem voltam jó, de más nők persze igen.
2020. júl. 29. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Nincs igazi. Nézz magadba, ott volt már az igazi csak te nem voltál az igazi. ;)
2020. júl. 29. 21:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Ebből semmit se értek.
2020. júl. 29. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Nahát ez a baj, hogy nem érted mit ír az 1-es :)

Arra még sosem gondoltál, hogy néha te is rossz döntéseket hozol?

2020. júl. 29. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz párkapcsolatot kialakítani, csak aztán dobnak vagy partnert se találsz?

Ha az előbbi, akkor mi miatt lett vége az eddigi kapcsolataidnak?

2020. júl. 29. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Azt hiszem, hogy az igazi relatív, azt nem készen kapja az ember, dolgozni kell érte és saját magunkon is. Nekem is rengeteg pasim volt, mind alkalmatlanok voltak, nem is értettem, hogy mit akartam tőlük. Aztán jött valaki, aki első ránézésre nem az volt, akit elképzeltem magamnak, de fél év kemény o fejlesztés után az lett. Ez azt jelenti, hogy megtanultam mellette a lényeget meglatni és megfogalmazni magamban, hogy mire van szükségem. És azt gondolom, hogy egyaltalan nem biztos, hogy azok a nők előrébb tartanak, akik már a 20as eveik elején révbe értek. Mert mindenki kap nehézséget az élettől, ami formálja és nem biztos, h0gy a házastárs toleralni fogja azt a valakit, akive a párjuk a viszontagságok után válik. Azt gondolom, hogy én okkal tapasztaltam annyi rosszat korábban és tanultam belőlük, azért hogy most készen álljak arra hogy jó társa legyek valakinek, akit merek vállalni egy életen át.
2020. júl. 29. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
kemény dolog az a megfelelési kényszer.
2020. júl. 29. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez az egész párkeresés olyan, mint a mágnes: van egy-egy olyan oldal, ami egymáshoz passzol, de a másik meg nem. Az országban 9,773 millió ember él, ebből a számadatból van lehetőség sok férfit találni, aki passzolhatna hozzád. (egy magányos férfi)
2020. júl. 29. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert még nem találkoztunk! 😊
2020. júl. 29. 23:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Mitől vagy jó társ?

Mit nyer veled a férfi?

Mi alapján választasz?

2020. júl. 30. 01:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2020. júl. 30. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!