Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsönös lehet a vonzalom?
Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok, egyedül nevelem a 9 éves kisfiamat. Már szívesen ismerkednék, van is a baráti társaságban egy férfi, aki nekem elég szimpi. Párszor találkoztam eddig vele, nem sokat beszélgettünk, de valahogy úgy érzem, hogy kölcsönös a vonzalom, ahogy rám néz, vagy a kisugárzása ezt sugallja. Rajtam van egy pár kg súlyfelesleg, ő elég szálkás, jó megjelenésű, nem tudom, hogy valóban bejöhetek-e neki, vagy csak már annyira vágyom érzelmekre, hogy beképzelem a dolgot. Szerintetek lehet valahogy azt érezni, ha nem vagy közömbös valakinek a számára? Egy olyan nő is mint pl én? (Gyerekkel, súlyfelesleggel) köszi ha valaszolsz :)2023. szept. 25. 23:05
1/3 anonim válasza:
Neked elsősorban azt kell nézni hogy elfogadja e a gyerekedet. Ha igen, a többi részletkérdés. Ha nem akkor problémák tömegét fogja magával hozni.
A pár kiló felegesleg pedig pozitív dolog egy nőn. Ilyen korban mint te vagy senki nem várja el a tökéletességet.
Szóval hajrá.
2/3 anonim válasza:
Szia! Sok férfi szereti a húsosabb nőket, ugyhogy van esélyed rá, hogy bejössz neki. Adjál neki jelet valahogy, vagy menj oda hozzá beszélgetni.
3/3 anonim válasza:
szexuális vonzalom lehet biztos de az esélyeid exponenciálisan csökkennek ha gyereked van és túl súlyos vagy. ráadásul pár év múlva pedig már "előző generációs modell" leszel.
láttam rá példát ahol nem számított a gyerek de azért manapság sok férfinek ez no go zone mert mind sajátot akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!