Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rendezted le magadban ha valakivel kölcsönös vonzalomban voltál, de a párkapcsolatod mellett döntöttél?
Hogy tetted túl magad az egészen?
Mi volt az a dolog/pont, ami után úgy érezted, hogy már nem érdekel?
Mi váltotta ki, hogy megszűnt a vonzalom?
És a másik féllel mi lett? (Mivel ugye a kérdés arra vonatkozik ha kölcsönös vonzalom állt fenn.)
Egyszerű. Azazhát... leírva egyszerű, a valóságban abszolút nem az:D
Szóval annyi volt, hogy döntöttem. A hűség bizony döntés kérdése.
Igen, megelőzte 1-2 hónap örlődés, viaskodás, vágyakozás, bűntudat stb, de igazából ahogy megszületett a döntés, kb elvágólagosan megszűnt a gyötrődés és "felszabadultam".
Onnantól kezdv enem esett nehezemre elkerülni azokat a szitukat a másikkal, ami ábrándozásra, vágyra adhat okot, nem ütöttem le a feldobott labdákat stb..
persze ebben segített az is, hogy amúgy amásik is próbálta tiszteletben tartani azt, hogy kapcsolatban vagyok és eszébe sem jutott belegázolni az egészbe stb.
Az idő telt és az egész egy szép emlékké vált.
Olyannyira, hogy annak ellenére, hogy párom anno kimondottan féltékeny volt miatta, évekkel később együtt mentünk annaka másiknak az eksüvőjére. Mert egyébként mi is meghívtuk a miénkére.. Persze egyik esetben sem a lagziba, csak a templomira, de na:D
Szóval a hűség döntés kérdése.
23 voltam, országot váltottam.
Nagyon megbántam, hogy viszonzott szerelmet utasítottam vissza:(
Együtt maradtunk, de érik a válás.
A másikról annyit tudok, hogy ő sem találja a párját azóta sem.
Elcsesztük, becsületes akartam maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!