Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A body positivy mozgalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A body positivy mozgalom miért nem terjed ki a kövér férfiakra is?

Figyelt kérdés

Állandóan csak a kövér nőket hangsúlyozzák ki hogy szeresd a tested, csodálatos a tested, akkor is ha 120 kg vagy.

Képekkel is illusztrálva.

[link]

Szinte csak ilyeneket lehet találni a témában, elhízott pasikkal szinte sose reklámozzák a dolgot.

De miért nem terjesztik ki ezt a pasikra is, reklámozva dagadt pasikkal a mozgalmat?

2023. szept. 25. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A body positivity csak annyi, hogy ne bántsuk az embereket a súlyuk miatt, ne diszkriminálják őket. A férfiak soha nem szenvedtek ettől, mindig a női test volt divat kategória. Volt, hogy a rubensi idomok voltak divatosak, volt, hogy az önmagukat hánytató piszkafák. Ebből lett elegük a nőknek, hogy a női test divat kérdése mikor a nők olyan sokfélék nőiségüknél fogva.
2023. szept. 25. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Terjesszék ki magukra. Ki tartja őket vissza?
2023. szept. 25. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

"Ebből lett elegük a nőknek"

Inkább csak bizonyos csoportjának. A body positivity nem egy népszerű mozgalom (nálunk).

2023. szept. 25. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A férfiaktól elvárt, hogy elfogadják a tényeket.

Dagadt vagy? Igen.

Teszel ellene? Többet mozogsz vagy kevesebbet zabálsz? Nem.

Akkor elfogadtad, társadalmi mozgalmak nélkül is.

2023. szept. 25. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért amiért a bulimia, anorexia, fogyókúra, testépzavar, plasztikai műtétek, és evési relldellenességek is főleg nőkkel vannak illusztrálva.

Vagy azért, amiért a body positivity kizárólag a nőknél zavarja az embereket - soha a büdös életben nem látod hogy valaki arra panaszkodna, hogy, milyen undorító, egészségtelen, sőt, az emberi méltóságra sértő, hogy a kövér FÉRFIAK elfogadják magukat. A kövér nők meg ezt rendszeresen megkapják.

Közel sem egyforma arányban érinti a nőket és a férfiakat a testépzavar, vagy épp kövérség társadalmi elfogadása, ezt pedig figyelembe veszik a body positivity mozgalomnál is.

2023. szept. 25. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Teljesen friss, még ropogós, néhány napja megy ez az reklám. Egy szépfiú, egy átlagos alacsony, skinny fat fiú és egy "kispocakos" 🤭

[link]

Ha látjátok valahol Shrekünket szóljatok már neki hogy van meló, jöhet rúdon pörögni olaszba' :D Ha befut nem csak pizzára lesz pénze hanem főúri lakomákat rendezhet 😎

2023. szept. 25. 15:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiaknak nincs erre szükségük. Ha lenne, ők (azaz mi) is kiállnának magukért. Én inkább skinny típus vagyok, de szerintem a férfiak között a nagyobb test nagyobb erőt fejez ki, egyszerűen valamiért dominánsabbnak tűnik férfiak között is, még ha felesleg is van rajta. Ti nem figyeltétek meg? mert én igen. Egy férfi fizikumának megítélése teljesen más, mint egy nőé. Persze van az a stádium amikor kórosan elhízottnak néz ki valaki, ott nyilván visszájára fordul a dolog, de egy 10-20 kg felesleg miatt senkit nem szólnak meg.

F

2023. szept. 25. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!