Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit? Barátként gondol rám vagy több is lehet de nem mer a férjem miatt?
Férjemmel majd 10 éve vagyunk együtt. De nem jó a kapcsolatunk. Férjem nem akar párterápiát millió beszélgetésen túl vagyunk, valószinüleg megcsal... Válás egyenlőre nem opció. Gyrrekek imádják. Őket nézem. Valahol szeretem is. A baj a haverja,aki hónapok óta vonz,talán valami érzelem is van már :( erre nem vagyok büszke és nem fogom a férjem megcsalni. DE...mielőtt tisztáznám vele a dolgokat (egy este elmeséltem neki mindent és azt mondtam neki őt kellett volna anno választanom..) na mielött komplett hülyét csinálok magamból és teszem fel a barátságom vele érdekelne ttöbb vélemény mert ezeket írta nyilván barátként de kétértelmű.... kit mit gondol? Előtte annyit mondott senkitől nem kérdezi hogy van mivel nehezményeztem én ápolom a lelkét engem egy kérdésre sem méltat..
* Azt irta:
* Nem mondom
* Hogy szeretlek
* Mármint nem neked
* Ha változik azt mondom
* Én: változik?
* Ő
* Ha változik azt ugyis észre veszi az illető a jelekből xd ha nem kedvelem (vmi ilyesmi volt a vége)
Köszi 28/N a fiú akiről szó van 34
Kérdező te miről a nyavolyáról dumálsz? Már hűtlen vagy a férjedhez érzelmi síkon! Az a fiú nem szerelmes beléd, csak megrakna, tetszik neki a tiltott gyümölcs szitu. Ha az lenne egyértelműen kimondaná és békénhagyna, mert te férjnél vagy (akármilyen is a párod, akkor is a barátja). Ebből az lesz hogy hülyére szed továbbra is olyan magaslatokig hogy te fogod magadat felkínálni majd ő mossa a kezeit azzal hogy a férjed miatt nem lép tovább. XD
Hogy lehetsz ennyire naív?
Naív vagyok lehet...
Érzelmi síkon sajnos valóban. :s
Itt a kérdés hogy én vagyok hülye vagy valóban néha félre értelmezem...
A másik meg hogy nem tudhatod hogy a férjem milyen és miket tett,tehetett velem.. :/ szóval annyira ő sem szent...hiába van igazad és gondolatban hűtlen vagyok...
mi a fax?:D
most ki kivel van?
kerdezo ne haragudj, de ez egy rossz vicc.
leirom a tenyeket:
-van egy ferjed, akit nem szeretsz, csak a kozos gyerekeitek miatt vagy vele
-a ferjed szerinted megcsal - 1) honnan tudod? 2) ha megcsal, miert turod?
-a ferjed haverjaval(!) incselegsz, ahogy irtak max egoboost vagy neki
-a ferjed haverja nemigazan vesz komolyan, a beszelgetesek egy nesze semmi fogd meg jol
-annyira nagyon nem lehetnek haverok, ha ilyeneket irogat neked
-attol, hogy a ferjed megcsal(?) te meg nem vagy felmentve az alol, hogy te is megcsalod (egyelore meg csak erzelmi sikon) raadasul a haverjatol! ez netto gerinctelenseg toled is.
szoval azt dontsd el, TE mit akarsz es lepj aszerint.
de ha tukorbe is akarsz nezni kesobb, en elengednem ezt a titkolozast.
a ferjed haverja meg ha igazan jo haver, nem fog szembemenni a ferjeddel, ha megis, akkor meg nem haverok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!