Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezhet valamit? Barátként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet valamit? Barátként gondol rám vagy több is lehet de nem mer a férjem miatt?

Figyelt kérdés

Férjemmel majd 10 éve vagyunk együtt. De nem jó a kapcsolatunk. Férjem nem akar párterápiát millió beszélgetésen túl vagyunk, valószinüleg megcsal... Válás egyenlőre nem opció. Gyrrekek imádják. Őket nézem. Valahol szeretem is. A baj a haverja,aki hónapok óta vonz,talán valami érzelem is van már :( erre nem vagyok büszke és nem fogom a férjem megcsalni. DE...mielőtt tisztáznám vele a dolgokat (egy este elmeséltem neki mindent és azt mondtam neki őt kellett volna anno választanom..) na mielött komplett hülyét csinálok magamból és teszem fel a barátságom vele érdekelne ttöbb vélemény mert ezeket írta nyilván barátként de kétértelmű.... kit mit gondol? Előtte annyit mondott senkitől nem kérdezi hogy van mivel nehezményeztem én ápolom a lelkét engem egy kérdésre sem méltat..

* Azt irta:

* Nem mondom

* Hogy szeretlek

* Mármint nem neked

* Ha változik azt mondom

* Én: változik?

* Ő

* Ha változik azt ugyis észre veszi az illető a jelekből xd ha nem kedvelem (vmi ilyesmi volt a vége)

Köszi 28/N a fiú akiről szó van 34

2023. szept. 23. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező te miről a nyavolyáról dumálsz? Már hűtlen vagy a férjedhez érzelmi síkon! Az a fiú nem szerelmes beléd, csak megrakna, tetszik neki a tiltott gyümölcs szitu. Ha az lenne egyértelműen kimondaná és békénhagyna, mert te férjnél vagy (akármilyen is a párod, akkor is a barátja). Ebből az lesz hogy hülyére szed továbbra is olyan magaslatokig hogy te fogod magadat felkínálni majd ő mossa a kezeit azzal hogy a férjed miatt nem lép tovább. XD

Hogy lehetsz ennyire naív?

2023. szept. 26. 14:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Naív vagyok lehet...

Érzelmi síkon sajnos valóban. :s

Itt a kérdés hogy én vagyok hülye vagy valóban néha félre értelmezem...

A másik meg hogy nem tudhatod hogy a férjem milyen és miket tett,tehetett velem.. :/ szóval annyira ő sem szent...hiába van igazad és gondolatban hűtlen vagyok...

2023. szept. 26. 14:15
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Engem az nem érdekel hogy a férjed milyen. Nem ő róla volt szó. De ha annyira rossz, akkor miért nem válsz el és adsz esélyt magadnak a boldogságra? Gyerekeid miatt? Szerinted ők nem érzékelik hogy köztetek nem jó a viszony? Dehogynem. Tönkre akarod őket is tenni? A legjobb úton haladsz. 👍
2023. szept. 26. 14:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Pedig őket nézem...és odáig vannak az apjukért. Nincs szivem ezt elvenni tőlük :/
2023. szept. 26. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem veszed el őket tőlük, hiszen tartani fogja velük a kapcsolatot! Ugyanúgy taliznak, ajándékot kapnak. De ha vele maradsz és abban nőnek fel, hogy ő rád ordít, úgy beszél veled mint a kutyával és te tűröd, sírsz, vagy megcsalod, akkor azt fogják gondolni hogy felmosórongy vagy és oltári nagy ribizli, egy önző anya. Azt fogják átvenni, mert titeket fognak majmolni akaratlanul is. Szerinted miért van annyi labilis, gyenge és ilyesmik emberek? Mert otthon szart se kaptak és lemásolják a rossz mintát. 28 éves vagy, anya. Mikor leszel végre felelősségteljes felnőtt?
2023. szept. 26. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, nem úgy beszéltek, mint ahogy cseteltek.
2023. szept. 26. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:
65%

mi a fax?:D

most ki kivel van?

kerdezo ne haragudj, de ez egy rossz vicc.

leirom a tenyeket:

-van egy ferjed, akit nem szeretsz, csak a kozos gyerekeitek miatt vagy vele

-a ferjed szerinted megcsal - 1) honnan tudod? 2) ha megcsal, miert turod?

-a ferjed haverjaval(!) incselegsz, ahogy irtak max egoboost vagy neki

-a ferjed haverja nemigazan vesz komolyan, a beszelgetesek egy nesze semmi fogd meg jol

-annyira nagyon nem lehetnek haverok, ha ilyeneket irogat neked

-attol, hogy a ferjed megcsal(?) te meg nem vagy felmentve az alol, hogy te is megcsalod (egyelore meg csak erzelmi sikon) raadasul a haverjatol! ez netto gerinctelenseg toled is.

szoval azt dontsd el, TE mit akarsz es lepj aszerint.

de ha tukorbe is akarsz nezni kesobb, en elengednem ezt a titkolozast.

a ferjed haverja meg ha igazan jo haver, nem fog szembemenni a ferjeddel, ha megis, akkor meg nem haverok.

2023. szept. 27. 17:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!