Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezhet valamit? Barátként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet valamit? Barátként gondol rám vagy több is lehet de nem mer a férjem miatt?

Figyelt kérdés

Férjemmel majd 10 éve vagyunk együtt. De nem jó a kapcsolatunk. Férjem nem akar párterápiát millió beszélgetésen túl vagyunk, valószinüleg megcsal... Válás egyenlőre nem opció. Gyrrekek imádják. Őket nézem. Valahol szeretem is. A baj a haverja,aki hónapok óta vonz,talán valami érzelem is van már :( erre nem vagyok büszke és nem fogom a férjem megcsalni. DE...mielőtt tisztáznám vele a dolgokat (egy este elmeséltem neki mindent és azt mondtam neki őt kellett volna anno választanom..) na mielött komplett hülyét csinálok magamból és teszem fel a barátságom vele érdekelne ttöbb vélemény mert ezeket írta nyilván barátként de kétértelmű.... kit mit gondol? Előtte annyit mondott senkitől nem kérdezi hogy van mivel nehezményeztem én ápolom a lelkét engem egy kérdésre sem méltat..

* Azt irta:

* Nem mondom

* Hogy szeretlek

* Mármint nem neked

* Ha változik azt mondom

* Én: változik?

* Ő

* Ha változik azt ugyis észre veszi az illető a jelekből xd ha nem kedvelem (vmi ilyesmi volt a vége)

Köszi 28/N a fiú akiről szó van 34

2023. szept. 23. 22:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
34 éves fiú, az igen! Ha annyira le akarna feküdni veled, pont nem érdekelné, hogy van férjed.
2023. szept. 23. 23:17
 2/17 A kérdező kommentje:
És ha nek olyan fajta? Bocs férfi a lényeg nem ezen volt :)
2023. szept. 23. 23:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Férjed megkapott otthon mindent és úgy ment félre? Nem ismerted előtte?
2023. szept. 23. 23:31
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

Már vagy 5-ször kiírtad ezt a szerelmes vagyok a férjem haverjába sz..rt.

Na figyelj, egyet jegyezz meg, a haver nézőpontjából te egy gerinctelen fruska vagy, soha nem akarna veled kezdeni, nagyon max megdugni. Ő is gerinctelen,mert a saját haverja feleségével kacérkodik.

Egoboost vagy neki, de már az írása is rohadtul gyerekes, hidd el játszik csak.

Ne felejtsd el,hogy még házas vagy, ha feladod ezt,ne a másik pasiért tedd, mert annál már leszerepeltél emberileg. Szivat csak.

2023. szept. 24. 13:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó annyiszor irom amennyiszer szeretném. Más mást ír 90x :) komolyan kérdeztem egyrészt másrészt a férjem is valószinűleg megcsalt szóval itt nem én vagyok a gerinctelen...
2023. szept. 24. 13:56
 6/17 A kérdező kommentje:
A másik hogy nem kell minden kérdésre válaszolnod ebben a témában. Szóval válassz másik témájú topikot. Kösz:)
2023. szept. 24. 13:57
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

4. Utolsó! Egy ilyen kisfiú, aki nem tud férfiként viselkedni nem is érdemel feleséget. A csajszi okos és fiatal. Én írtam vele, normális.

Remélem minél előbb elválik ettől a tesze-tosza hímneműtől..

2023. szept. 24. 14:16
 8/17 anonim ***** válasza:
48%
Tökmindegy milyen a férjed, ha annyira szar akkor válj el. De a haverja nézőpontjából nagyon is gerinctelen vagy, akkor is, ha ezt nehéz elfogadni. Tehát komolyan venni nem fog.
2023. szept. 24. 16:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Utolsó momdtam nem fogom megcsalni a férjem!!! Nyilván válok ha úgy adódik de ha te tudsz nem érezni semmit senki iránt és irányitani az érzéseidet oszd már meg velünk is hogy kell.... Ha tudsz tanits ha ennyire gerinctelen vagyok mert nem tudom kontrollálni az érzéseimet!!! Akkor remélem a férjem is az de nagyobb mikor megcsalt 80%!!! Vagy ő az isteni szobor mert férfi????
2023. szept. 24. 17:14
 10/17 anonim ***** válasza:
52%
8. Te sem lehettél még hasonló helyzetben.. én ugyanabban a cipőben jártam mint a kérdező, de szerencsére nem volt a férjem (fiatalabb is vagyok) és hasonlóan önző volt és bántott. Az exem mellett beleszerettem másba. Szakítottunk, a másik sráccal összejöttem, azóta együtt vagyunk. Érdekes, ő törődik velem és nem önző.. 🥲
2023. szept. 24. 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!