Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit? Barátként gondol rám vagy több is lehet de nem mer a férjem miatt?
Férjemmel majd 10 éve vagyunk együtt. De nem jó a kapcsolatunk. Férjem nem akar párterápiát millió beszélgetésen túl vagyunk, valószinüleg megcsal... Válás egyenlőre nem opció. Gyrrekek imádják. Őket nézem. Valahol szeretem is. A baj a haverja,aki hónapok óta vonz,talán valami érzelem is van már :( erre nem vagyok büszke és nem fogom a férjem megcsalni. DE...mielőtt tisztáznám vele a dolgokat (egy este elmeséltem neki mindent és azt mondtam neki őt kellett volna anno választanom..) na mielött komplett hülyét csinálok magamból és teszem fel a barátságom vele érdekelne ttöbb vélemény mert ezeket írta nyilván barátként de kétértelmű.... kit mit gondol? Előtte annyit mondott senkitől nem kérdezi hogy van mivel nehezményeztem én ápolom a lelkét engem egy kérdésre sem méltat..
* Azt irta:
* Nem mondom
* Hogy szeretlek
* Mármint nem neked
* Ha változik azt mondom
* Én: változik?
* Ő
* Ha változik azt ugyis észre veszi az illető a jelekből xd ha nem kedvelem (vmi ilyesmi volt a vége)
Köszi 28/N a fiú akiről szó van 34
Már vagy 5-ször kiírtad ezt a szerelmes vagyok a férjem haverjába sz..rt.
Na figyelj, egyet jegyezz meg, a haver nézőpontjából te egy gerinctelen fruska vagy, soha nem akarna veled kezdeni, nagyon max megdugni. Ő is gerinctelen,mert a saját haverja feleségével kacérkodik.
Egoboost vagy neki, de már az írása is rohadtul gyerekes, hidd el játszik csak.
Ne felejtsd el,hogy még házas vagy, ha feladod ezt,ne a másik pasiért tedd, mert annál már leszerepeltél emberileg. Szivat csak.
4. Utolsó! Egy ilyen kisfiú, aki nem tud férfiként viselkedni nem is érdemel feleséget. A csajszi okos és fiatal. Én írtam vele, normális.
Remélem minél előbb elválik ettől a tesze-tosza hímneműtől..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!