Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na és ilyen férfi instant kuka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na és ilyen férfi instant kuka?

Figyelt kérdés

A nővérel él örökölt házban

Felépülő (absztinens) alkoholista

Átlagos/átlag alatti arc

Kicsit pocakos

30-as évei elején jár

0 forint a jövedelme

Nincs autója

Csendes, visszafogott

F/32

2023. szept. 22. 16:29
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

9: Lesz fix munkahelyem is idővel, bár lehet akkor meg a fizetésem lesz a probléma. Úgyis lesz mindig valami bajotok.

Tökéletes pasi nincs!

2023. szept. 22. 16:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen a nővéred tart el? Mert nyilván te nem fizetsz semmilyen számlát.
2023. szept. 22. 16:49
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincs munkahelyed? Mi állít meg?
2023. szept. 22. 16:50
 14/28 A kérdező kommentje:
12: Ez nem igaz, mert én is adok a költségvetésbe. De a nagyobb részt jelenleg ő tolja bele. Szóval eltartott nem vagyok, de tény hogy ő nagyobb részben fizeti a dolgokat mint én.
2023. szept. 22. 16:57
 15/28 A kérdező kommentje:
13: Dolgozom az ügyön, nem egyszerű, BAZ megyei vagyok, elég szar régióban. Munkaképtelenre ittam magam az utóbbi években, nem véletlenül raktam le. Igen, már illene dolgozni, én is tudom.
2023. szept. 22. 16:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért jönne veled össze bárki? Hogy onnantól ô tartson el, miközben részegen tolod a gyakorit?
2023. szept. 22. 17:09
 17/28 A kérdező kommentje:
16: absztinens vagyok, olvastad? Tehát nem iszom!
2023. szept. 22. 17:10
 18/28 anonim ***** válasza:
87%

Most hanyadszorra szoktál le? Tudjuk, hogy ez nem tart sokáig.

Ezen túl sem vagy képes beilleszkedni a társadalomba. Nincs munkád, de ha épp van, azt se tudod megtartani. Másokon élôsködsz. Nincsenek barátaid. Nem csak a csajokkal van itt probléma, senkivel se jössz ki. Egyetlen életcélod, hogy ilyen fórumokon hallasd a hangod. Jobban mondva hallgasd a saját hangod.

Erre egy amatôr pszichológus már nyomja is a plecsnit, hogy szociopata.

2023. szept. 22. 17:26
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A jövedelem hiánya miatt abszolút. Bármilyen tehetetlen is az ember, akkor vannak telefonos tukmálós melók is. Ha kell, akkor el kell vállalni. Ez van. Ha nincs cashflow, eltartott vagy, akkor az... nem csak párkapcsolatra, hanem emberileg is NULLA! Az pedig nem számít, hogy megtakarításodat éled fel éppen. Ha nincs vevételed, az halál. Akkor adjátok ki anyud lakását,,vagy bármi, de kell a rendszeres bevétel. Nem élhetsz megtakarításból.
2023. szept. 22. 17:51
 20/28 A kérdező kommentje:

18: Nem az a lényeg hogy mennyiszer fogsz padlót, hanem hogy felállsz e belőle sokadjára is...

Igen, már estem vissza hosszabb józanság után is..

De egyébként nagyjából jól leírtál.

2023. szept. 22. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!