Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hogyan vonhatja "instant" fel a nők figyelmét magára?
Figyelt kérdés
Arra célzok, hogy egy nőnek elég egy feszes top jó dekoltázzsal, miniszoknya, és garantáltan megnézik a férfiak. A férfiaknak is vannak ilyen figyelemfelkeltő öltözeteik? Férfiként kérdem. Hogy kéne öltözni hogy imponáljon a nőknek? Öltöny+napszemüveg? :D Nők, nektek mi az ami tetszik?2011. máj. 2. 10:29
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek más. Én például döglök az színes v mintás ingekért (szürke, bordó, kék, kockás, egyéb...de ne pálmafás:D) és sima farmer+öv és normális bőr férficipő. Normálisan vágott hajjal. Nekem ez nagyon vonzó, + ha ápolt is a férfi.
De én huszonéves vagyok, nem tudom, másnak biztos más jön be.
2/5 anonim válasza:
Nekem az összhatás legyen férfias, vonzó. Hogy az öltöny, vagy egy alsónadrág, a helytől és időtől függ.
3/5 anonim válasza:
Szerintem magabiztossággal, de ha valami megfoghatóbbat keresel, sok plusz pont, ha szép, ápolt fogaid vannak, és adsz a megjelenésedre (normális cipőre gondolok, és övre, rövid körmök, tiszta kéz). Az öltözködés ízlés kérdése, függ attól is, mivel foglalkozol, de leginkább, azt hordd, amiben jól érzed magad. A napszemüveg szerintem NEM vonzó (takarja a tekintetet).
4/5 anonim válasza:
BMW X5, Audi Q7, ML 320, Lexus, vagy bármilyen Cabrio.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Köszi. Ez jókedvre derített. :D:D
2011. máj. 2. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!