Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na és ilyen férfi instant kuka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na és ilyen férfi instant kuka?

Figyelt kérdés

A nővérel él örökölt házban

Felépülő (absztinens) alkoholista

Átlagos/átlag alatti arc

Kicsit pocakos

30-as évei elején jár

0 forint a jövedelme

Nincs autója

Csendes, visszafogott

F/32

2023. szept. 22. 16:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

A nővérel él örökölt házban: kuka bizony, ne éljen már a rokonaival

Felépülő (absztinens) alkoholista: kuka

Átlagos/átlag alatti arc: átlagos nem baj, átlag alatti baj

Kicsit pocakos: nem baj

30-as évei elején jár: szuper annak, aki 25-35 között van

0 forint a jövedelme: kuka b+ mégis mit vársz? :D

Nincs autója: Pesten nem gáz

Csendes, visszafogott: ha nem antiszoc és velem sokat beszél akkor oké

2023. szept. 22. 16:35
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. szept. 22. 16:36
 3/28 A kérdező kommentje:

Mi a probléma azzal ha a nővéremmel élek? Nem értem.

Felépülő alkoholista vagyok tehát nem iszom! Ezzel mi a gond?

Jelenleg 0 forint, bár ez se igaz, mert egy kis pénzt tudok csinálni ezzel azzal, de azért írom hogy 0, mert fix munkahelyem nincs.

2023. szept. 22. 16:38
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Korban nálam kiesik és a nulla forintjával is. Ha moziba akar menni veled a nő akkor fizessen be?
2023. szept. 22. 16:40
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi az az ezzel-azzal?
2023. szept. 22. 16:41
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Bár tény hogy nekem rossz tapasztalatom van párom nővérével, de tegyük fel, hogy a tiéd normális. Szerinted miért baj? Örökölt ház, nem albi, gondolom nem akarsz onnan albiba elköltözni, főleg, hogy 0 forint a bevételed, így a nőnek kéne beköltöznie és akkor hárman laknátok, vagy négyen ha neki is lesz párja. Ez szerinted ideális? Melyik nő nem kettesben akarna lakni? Az hogy nem iszol az nem baj amúgy én sem szoktam de az hogy függő vagy és egész életedben az maradsz és vigyáznod kell nehogy egy kortyot is igyál az szerintem a legtöbb nőnek taszító.
2023. szept. 22. 16:45
 7/28 A kérdező kommentje:

4: Ez most egy ilyen időszak. Mozizni itthon is lehet.

5: Online póker főleg.

2023. szept. 22. 16:45
 8/28 anonim ***** válasza:
85%
És ha a nő el akar menni valahkva ami nem ingyenes mit csinálsz? Nem a mozin volt a hangsúly.
2023. szept. 22. 16:47
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Minél többet írsz magadról, annál erősebb az az igen, az elutasításodra.

Egyszerűen nem állsz készen egy párkapcsolatra. Teljesen önállótlan és gyerekes vagy.

2023. szept. 22. 16:47
 10/28 A kérdező kommentje:

6: Van üres lakás ahová tudnék menni ha lenne barátnőm. Igaz anyámé, de üresen áll. Tehát ez se igaz hogy feltétlenül össze kéne költöznünk hárman.

De amíg egyedülálló vagyok jobb együtt lakni vele, mint két háztartást fenntartani.

Lehet hogy taszító a legtöbb nőnek, de ez vagyok én, nem fogom letagadni, gyógyulok. Egyébként bárkiből lehet alkoholista IS, már a kapcsolat közben is, szóval... ha nem akarsz alkoholista pasival kezdeni inkább maradj egyedül, mert bárkiből lehet az.

2023. szept. 22. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!