Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na és ilyen férfi instant kuka?
A nővérel él örökölt házban
Felépülő (absztinens) alkoholista
Átlagos/átlag alatti arc
Kicsit pocakos
30-as évei elején jár
0 forint a jövedelme
Nincs autója
Csendes, visszafogott
F/32
A nővérel él örökölt házban: kuka bizony, ne éljen már a rokonaival
Felépülő (absztinens) alkoholista: kuka
Átlagos/átlag alatti arc: átlagos nem baj, átlag alatti baj
Kicsit pocakos: nem baj
30-as évei elején jár: szuper annak, aki 25-35 között van
0 forint a jövedelme: kuka b+ mégis mit vársz? :D
Nincs autója: Pesten nem gáz
Csendes, visszafogott: ha nem antiszoc és velem sokat beszél akkor oké
Mi a probléma azzal ha a nővéremmel élek? Nem értem.
Felépülő alkoholista vagyok tehát nem iszom! Ezzel mi a gond?
Jelenleg 0 forint, bár ez se igaz, mert egy kis pénzt tudok csinálni ezzel azzal, de azért írom hogy 0, mert fix munkahelyem nincs.
4: Ez most egy ilyen időszak. Mozizni itthon is lehet.
5: Online póker főleg.
Minél többet írsz magadról, annál erősebb az az igen, az elutasításodra.
Egyszerűen nem állsz készen egy párkapcsolatra. Teljesen önállótlan és gyerekes vagy.
6: Van üres lakás ahová tudnék menni ha lenne barátnőm. Igaz anyámé, de üresen áll. Tehát ez se igaz hogy feltétlenül össze kéne költöznünk hárman.
De amíg egyedülálló vagyok jobb együtt lakni vele, mint két háztartást fenntartani.
Lehet hogy taszító a legtöbb nőnek, de ez vagyok én, nem fogom letagadni, gyógyulok. Egyébként bárkiből lehet alkoholista IS, már a kapcsolat közben is, szóval... ha nem akarsz alkoholista pasival kezdeni inkább maradj egyedül, mert bárkiből lehet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!