Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan 30 körüli nők akik tényleg nem akarnak gyereket, de vágynak egy férfira és nem fog rájuk jönni hirtelen 2 év múlva hogy úristen mégis akarok gyereket de azonnal?
Figyelt kérdés
F/322023. szept. 22. 13:46
11/22 anonim válasza:
Honnan tudod, ki mennyit költ szépségápolásra?
12/22 anonim válasza:
Pont ilyen volt exem...majd rájött, hogy velem mégiscsak akar...vége is lett. (Nem keresett tul jól...) igy nem értem miert akart gyereket... Pesig mikor megismerkedtunk váltig allitotta, h nem akar
13/22 anonim válasza:
#11 szoli, műköröm, 3 naponta fodrász legalább egy beszárítás, évi többszöri nyaralás, öltözék. Nem kell hozza diploma csak két jó szem.
15/22 anonim válasza:
Vannak, szerintem amúgy több nő nem akar gyereket, mint férfi annak ellenére, hogy a társadalom velük szemben jóval elítélőbb.
16/22 anonim válasza:
Én sem akarok nem akartam eddig sem. Ment is emiatt tönkre kapcsolatom. 35N
17/22 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt, a férjem sem akart, és a szüleim sem akartak unokát.
18/22 anonim válasza:
Itt vagyok én, de nem egyszerű így pasit találni, tényleg szinte mindegyik akar 'örökséget' hagyni. Benne vagyok pár facebookos childfree csoportban, még társkeresőben is, de nem akarok nagyképű lenni, nagyon nem az én szintem külsőre a gyerekmentesek 90%-a. Valamiért a legtöbb nagyon furcsa/különc (köldökig érő szakáll, a nőknél meg mindenféle cifra színű haj, ezer piercing stb), én meg inkább átlagos és természetes vagyok és ilyen pasit is keresek. Nem egyszerű 🤷♀️
19/22 anonim válasza:
18 Ugyanezt gondolom átlagos és természetes nőként. Nehéz ügy így ismerkedni , és más szempontok szerint tökjó kapcsolatom ment rá erre.
20/22 anonim válasza:
"#11 szoli, műköröm, 3 naponta fodrász legalább egy beszárítás, évi többszöri nyaralás, öltözék. Nem kell hozza diploma csak két jó szem."
És ezeknek honnan tudod az árát? Honnan tudod szemmel megmondani, hogy nem magának szárítja be a haját?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!