Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan 30 körüli nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan 30 körüli nők akik tényleg nem akarnak gyereket, de vágynak egy férfira és nem fog rájuk jönni hirtelen 2 év múlva hogy úristen mégis akarok gyereket de azonnal?

Figyelt kérdés
F/32
2023. szept. 22. 13:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen vagyok. 32 vagyok és sose akartam gyereket. Mindig is olyan pasik jöhettek szóba akik szintén nem akarnak. 100-ból kb. 3 ilyen pasi van.
2023. szept. 22. 13:51
 2/22 A kérdező kommentje:

Én nem tudom 100 nőből mennyi ilyen van, de mindig kiderül hogy mégiscsak akarnak. Én meg nem és jön a hiszti utána meg a lapát természetesen.

Ha tényleg ilyen vagy egyes örülök és remélem hogy találok egyszer egy ilyen nőt!

2023. szept. 22. 13:55
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

"és nem fog rájuk jönni hirtelen 2 év múlva hogy úristen mégis akarok gyereket de azonnal?"

pont ez a lényeg: mivel hirtelen jön rá, ezért nem tudod előre kiszűrni.

2023. szept. 22. 13:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az egyik legjobb csaj barátom ilyen. Van párja.
2023. szept. 22. 13:57
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudja senki előre, mi tör rá mikor. 35 vagyok, nagyon kicsi az esélye, hogy akarjak gyereket. Eddig nem akartam soha, mindig rettegtem a terhességtől.

De minden pasi "örökséget" akar hagyni maga után.

2023. szept. 22. 13:57
 6/22 A kérdező kommentje:

5: Én sose akartam gyereket. Úgyhogy minden pasi biztos nem. Nekem nincs kedvem 20-25 évig pátyolgatni egy gyereket, egyszerűen én ennél önzőbb vagyok, vállalom.

Viszont egy normális korombeli életvidám belevaló nővel jó lenne együtt lenni és szeretni egymást.

2023. szept. 22. 14:00
 7/22 anonim ***** válasza:
33%

(Jajj. Ezt a "nem lehet előre tudni" dolgot engedjük már el. Azért 25-30 felett már legyen valakinek annyi önismerete, hogy eldönti, akar e gyereket vagy sem.

És neeem, nem akar minden pasi örökséget hagyni maga után. Én sem akarok már gyereket.)

2023. szept. 22. 14:00
 8/22 anonim ***** válasza:
53%
Én sem mivel már nem szeretnék 50+ an gyereket pesztrálni F32
2023. szept. 22. 14:12
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én tapasztalatom az, hogy mivel a férfiaknak kisebb (vagy zéró) felelősség a gyerek, ezért könnyebben meggondolják magukat.

Náluk amúgy idősebb korban jellemző ez, mint a nőknél, 40 felett. Amikor már nem annyira erősek, mint fiatalabban, és kezdik felfogni az elmúlást, akkor sokan nekiállnak kapkodni.

Viszont, és ez csak szerintem, de kevés férfiasabb dolog van, mint nem akarni gyereket. Ez lehet visszás, de a férfiak körében a gyerek státusz. Csak az, hogy van, és lehet egymásnak mutogatni. (Pont, mint a szexi csajokat.) És aki ez ellen a nyomás ellen tud menni, az valami elképesztően vonzó.

2023. szept. 22. 14:12
 10/22 anonim ***** válasza:
26%
#9 pedig a státusz az azoknál a macáknál divat akik amúgy elég sokat költöttek szépségápolásra. Szoktam nézegetni ezeket a nőket, nagyon érdekes jelenség :D
2023. szept. 22. 14:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!