Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már hogy innen ismerkedtetek meg valakivel?
Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 11:05
11/13 anonim válasza:
Hát a zaklatókat akik mindenkinél bepróbálkoznak alja dolgokkal, azokat le kell tiltani. És akkor egy idő után elfogynak ezek a fajta privátok. Amikor új accot csinál 1-1 és megint ír, az is tiltás. Nekem pl azóta nincs ilyen problémám. És a normális, témába vágó levelekre még válaszolni is szoktam. (Nem kérek privátot, nagyon zűrös és elfoglalt időszakom van éppen.)
12/13 anonim válasza:
Ezekszerint mivel szerinted nincs normális pasi itt, az összes pasi ezt írta/irná neked privátban?
Soha nem írtam hasonlót se , se itt, se más platformon, és azt gondolom, hogy nem én vagyok az egyetlen férfi, aki nem így akar beszélgetni.
Talán az a probléma, hogy az úgymeg ferfiak mindenkire ráirnak ezzel a szöveggel, esetleg többször is, több nickkel, emiatt több ilyennel találkozol.
13/13 anonim válasza:
Előbb,utóbb mindig "kibújik a szög a zsákból" aki normálisan kezdi is bedurvul,mihelyt közlöm,hogy nem akarok ismerkedni. Sima,önzetlen beszélgetés privátban itt nincs. Mindenki akar valamit és ez mindig ki is derül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!