Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket nem riasztana az el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem riasztana az el, h ismerkedtek valakivel, de?

Figyelt kérdés

Az illető exe nagyon csúnya volt.

A màsik ,ami a fő probléma,hogy nem tudom eldönteni,hogy tetszik e igazàn.

Mert a személyisége tetszik.

A külleme is valamelyest

De van hasa,oldalthàja,és egyszerűen engem ez nem vonz...sőt taszit.!

Nem tudom,hogy ez vàltozna e de ha rànézek nm annyira tetszik emiatt,de személyiségre szimpatikus,meg tetszik is,de mégse teljesen ha rànézek.Hianyerzetem van,h masik fiu jobban tetszene.

Nem vokt csók,se semmi.

De ha lefeküdnênk kétlem h eltudnàm fogadni teljesen.Vagy ez vàltozhat?

2015. okt. 28. 08:46
 1/9 mennikéne ***** válasza:
100%
most ismerkedsz de felsoroltal par dolgot ami teged "taszít". Minek kell kerdest feltenni? ha benne van a taszít kifejezés akkor hagyjad,valószinűleg más világban éltek
2015. okt. 28. 08:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Es volt előtte egy ferfi,aki szamomra tokélrtes volt, teljesen elfogadtam,és nagyon vonzott kemiailag,de nm tudott,v nem akart megbecsülni...
2015. okt. 28. 08:48
 3/9 A kérdező kommentje:

De lelkileg nekem ő majdnem tokeletes lenne.

De ..nem vonz annyira.

2015. okt. 28. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint kétféle férfi van, akinek tökéletes az alakja, de nem becsül meg, és akinek pocakja van... Sajnállak.
2015. okt. 28. 08:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem errol van szo...marmint a kemiarol.....amit nem tudok iranyitani h ki tetszik.meg ki nem....es ha nm tudom elfogadni ..nm tehetek rola
2015. okt. 28. 09:00
 6/9 aperitif ***** válasza:
100%
Ha nem tudod elfogadni, akkor mi a kérdés? Engem egyáltalán nem riaszt egy kis oldalháj, viszont soha nem ismerkednék olyan férfival, aki taszít. Mondjuk azért, mert nem becsül.
2015. okt. 28. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik minek mentél el vele? ismerkedjetek még hátha megszépül a szemedben. ha a személyiségét szereted, akkor nem kizárt, hogy megtetszik. az meg nem értem mit számít, hogy az előző exe csúnya volt
2015. okt. 28. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy hogy ennyire nem megy a dolog? :D
2015. okt. 28. 14:45
 9/9 A kérdező kommentje:
29 leszek.
2015. okt. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!