Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön az, ha ismerkedtek valakivel és egyből a szex a téma?
Nem! Nagyon nem!
Állítólag mindig komoly kapcsolatot keresnek, aztán rögtön a szexről beszélnek.. Az ilyenektől menekülök.
A privi áradatra itt válaszolok.
Nem, nekem sem jön be.
Engem nem feszélyezz a dolog :) Úgy is csak akkor dughat meg, ha én is akarom és mivel maradi vagyok, így tuti nem fog neki sikerülni :D
25/N
Én kifejezetten szeretem ha felkerül a téma, akár részletesen is, a mostani barátom is elég hamar felhozta ezt még randin, csak hogy letisztázzunk egy csomó mindent ami később problémát okozhatott volna.
Nem tudom ez miért kellemetlen egyeseknek, szerintem normális hogy 18+ az ember szexel, és elég hamar, szóval mire odajut jobb ha picit átrágják ezt a témát.
Sőt a barátom randin olyat is mondott, hogy ha majd dugni fogunk, meglátom majd milyen jó lesz nekem. és nem értettem félre, mert tudtam hogy ez csak rajtam múlik majd, attól független hogy így nyilatkozott, szerintem ebben sincs semmi. Olyanról is beszéltünk, hogy én nekem hiányzik a szex meg neki is, meg hogy kinek mi a kedvence a szexben stb.
De tényleg nem értem ebben mi a gond... ezek csak szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!