Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha egy fiatal lány azt mondaná, hogy a boldog élet része a szex?
Huhu mik vannak, ilyet mondott, nem hiszem szem el!! Jujuj ☺️😍 Psszt, hatalams titok lepleződött le tegnap este, egy (hukkk..) Elnézést még mindig kába vagyok.🤣 No szóval egy spicces lány elárult valamit... Nem is akár mit. Gyerekek nem fogjátok elhinni.😜🤫
Ti voltatok már így???
Mennyi sötétagyú van itt. Sztm titeket fusztrál ez, mert nem juttok pnhoz😅.
Egy egészséges nő is igényli a szexet! Semmi megbotránkoztató nincs ebbe.
Aki szerint van, annak az agyában kva nagy a káosz.
Basszus néha nem értem, hogy minek van külön felnőtt szexualitás rovat, ha ilyen gyerekes kis hülye kérdések kerülnek ide…
Egy felnőtt nő kimondta, hogy szereti a jó szexet hujujujujj most mi lesz?
De ebben mi a fura? Egyetértek nagyrészt vele, én is 20-25 éves lány vagyok. Bár én boldog voltam szex nélkül is gyerekkoromban. De tény, hogy jó szexxel boldogabb az élet.
Nem értem mi ebben a furcsa vagy mi a kérdés?
Jó szex az mindenkinek más, de általánosságban ezek segítenek: kommunikáció, figyelmesség, kaland, kreativitás.
Kivel? Nyilván azzal a pasival, akivel nemrég kezdett randizni, de még friss ahhoz, hogy bemutassa nektek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!