Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komoly a kozeledes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINNIE2 kérdése:

Szerintetek komoly a kozeledese? Lehet hogy csak masok az igenyei?

Figyelt kérdés

2honapja ismerkedunk, kb 3hete fordult komolyra a kettonk kozotti kapcsolat. Allandoan jon a gyerekkel es a hazassaggal 5perc ismertseg utan es miutan kimondja rohog. Nem tudom komolyan venni a sracot, csak szerintem probal manipulalni a szep szavakkal?

Emellett kb ugy nyilatkozik, hogy meg csak alakulunk, meg majd kiderul. Allandoan szexelni szeretne nyilvanos helyeken, ami nalam szinten radflag. Es hangosan beszel a szexrol masok elott, nagyon nem vagyok prud tipus de nekem ez kellemetlen nem tartozik masra. Kilatoban szexelni szerintem meg eleg ribizlis. Foleg fenyes nappal. 30+ vagyunk mind a ketten. Tini korban ezt megertenem de mostmar ez nem oke. Azt mondja mindig h uncsi folyton az agyban lenni.

A masik dolog ugy erzem ha nem kap figyelmet tolem akkor jon ezerrel, de amint viszonzasra talal megtartja a 2 lepes tavolsagot. De viragot is kaptam mar tole…. Hogy lehet valaki ilyen kettos? Most minek higyjek?

ma 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért röhög, mert ő is tudja miket hazudozik.Bármit megígér, csak hogy végre megdughasson, aztán lelép.Hagyd a francba.
ma 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltunk mar egyutt, nem lepett le.
ma 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor sem komoly ember, nem komolyak a szándékai.
ma 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondok még, ha ez egy stabil fazon lenne komoly szándékkal, akkor nem lenne semmi kétséged.Pont azért kérdezed, mert valahol magad is tudod, hogy ez nem az igazi.
ma 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
20 év alatt elmegy. Utána már nem.
ma 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!