Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek komoly a kozeledes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINNIE2 kérdése:

Szerintetek komoly a kozeledese? Lehet hogy csak masok az igenyei?

Figyelt kérdés

2honapja ismerkedunk, kb 3hete fordult komolyra a kettonk kozotti kapcsolat. Allandoan jon a gyerekkel es a hazassaggal 5perc ismertseg utan es miutan kimondja rohog. Nem tudom komolyan venni a sracot, csak szerintem probal manipulalni a szep szavakkal?

Emellett kb ugy nyilatkozik, hogy meg csak alakulunk, meg majd kiderul. Allandoan szexelni szeretne nyilvanos helyeken, ami nalam szinten radflag. Es hangosan beszel a szexrol masok elott, nagyon nem vagyok prud tipus de nekem ez kellemetlen nem tartozik masra. Kilatoban szexelni szerintem meg eleg ribizlis. Foleg fenyes nappal. 30+ vagyunk mind a ketten. Tini korban ezt megertenem de mostmar ez nem oke. Azt mondja mindig h uncsi folyton az agyban lenni.

A masik dolog ugy erzem ha nem kap figyelmet tolem akkor jon ezerrel, de amint viszonzasra talal megtartja a 2 lepes tavolsagot. De viragot is kaptam mar tole…. Hogy lehet valaki ilyen kettos? Most minek higyjek?

dec. 2. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért röhög, mert ő is tudja miket hazudozik.Bármit megígér, csak hogy végre megdughasson, aztán lelép.Hagyd a francba.
dec. 2. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Voltunk mar egyutt, nem lepett le.
dec. 2. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor sem komoly ember, nem komolyak a szándékai.
dec. 2. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondok még, ha ez egy stabil fazon lenne komoly szándékkal, akkor nem lenne semmi kétséged.Pont azért kérdezed, mert valahol magad is tudod, hogy ez nem az igazi.
dec. 2. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
20 év alatt elmegy. Utána már nem.
dec. 2. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod továbbirányítom egy ismerősöm felé. Az sem szeret ágyban dugni csak nyilvánosan.
dec. 3. 03:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!