Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után letöröltétek facebookrol/instagramrol a közös (szerelmes) képeket?
Vagy szarik rá frissíteni az oldalt.
Vagy nem fontos neki (még) annyira a jelenlegi kapcsolata.
Vagy nem akarja feltenni az újat mert fél a szakítástól/kudarctól.
Vagy reménykedik benne hogy a régi még visszatér.
Vagy nem reménykedik benne, de az érzelmek még ottmaradtak.
Szóval nincs túl rajta valószínű.
Múltkor néztem egy szimpi de celeb párt. Nem full napi szintű de tvs az egyik modell a másik. A csaj instagram képei van vagy 5000, végignéztem és nála teljesen kint vannak az ex képei. De az is látszik hogy a szakítás után elgyaszolta és lassan lett kész új kapcsolatra és utána jött a mostani.
Nem tűnt nekem ez így vállalhatatlan dolognak.
Igen persze hogy töröltem, legmegalázóbb dolog a világon, amikor már új párom van, de a régivel pózolok a közösségi médián. Vagyis a páromnak megalázó. Én amúgy telefonomban vagy gépemen se hagytam közös képet.
Exem nem volt hajlandó leszedni az exével a képeket Facebookról a kiemelt képek között, mert azzal "kitörli a múltat". Amikor szakítottam vele, akkor annak érdekében, hogy maradjak, törölte. Majd még kicsit maradtam és kiderült, hogy az első naptól kezdve csal vele, hiszen még mindig szereti, és a csaj legalább dugni hajlandó vele, ha már visszafogadni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!