Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titkol valamit, hogy letörölte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkol valamit, hogy letörölte az Instagram appot a telefonjáról?

Figyelt kérdés

A páromnak van Instagramja és aktívan is használja. Mikor ágyba bújt, akkor félig felébredtem rá és láttam, amint éppen törli az instagramot. A fiókja ugyanúgy megvan.

Gyanúra adhat okot? Valami lehet ott, amit ennyire el akar rejteni?! Mit gondoltok erről?

2019. dec. 4. 00:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%
Lehetséges.Hozzáférsz a telefonjához,azért törölhette?
2019. dec. 4. 01:01
 2/24 A kérdező kommentje:
Tudom a kódját hozzá, ő is tudja, hogy tudom, de sosem szoktam megnézni. Ha ezt nem látom, akkor sosem jövök rá
2019. dec. 4. 01:02
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy függő lett es idegesiti hogy folyton nyomkodja ezert letorolte. Vagy betelt a tarhely a telon es kitorolte h felszabaduljon hely.

A masik opcio hogy titkol valamit ...

Ezt neked kell tudni melyik valoszinubb , milyen a kapcsoltotok mennyire kikacsintos fajta..

2019. dec. 4. 01:09
 4/24 A kérdező kommentje:
Teljesen kiment az álom a szememből és csak azon jár az eszem, hogy másnap ezt hogyan adjam a tudtára. Egy "láttam, hogy törölted" szöveggel vagy pedig, hogy "küldtem valamit instán, nézd meg."...
2019. dec. 4. 01:10
 5/24 A kérdező kommentje:

3. Biztosan nem telt be a tárhelye, mert nagyon nagy a tárhelye és felesleges dolgokat nem töltöt le. Eddig amikor láttam, h megnyissa vagy bármi, akkor benne volt. Sosem láttam, hogy újra és újra letöltögetné.

Nem hiszem, hogy függőség miatt, mert egyáltalán nem az... Én is ezeket végig vezettem a fejemben, de csak a 3. opció jön ki...

2019. dec. 4. 01:12
 6/24 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért/szóismétlésekért de kapkodva tudok most írni
2019. dec. 4. 01:14
 7/24 A kérdező kommentje:

Eszemebe jutott valami..

Régebben egyszer belenéztem az instagramjába. Ott ugye van egy "mentett posztok" opció. Rákattintottam és egy csomó felmeztelen női fotókkal volt tele, sőt, volt hogy valamelyik barátnőm "dögös" képet mentette le. Erre én teljesen kibuktam az egyik alkalommal, bevallottam, hogy igen, belenéztem ebbe és láttam amit láttam, egyszerűen nem esik jól.. Szerintem valami ilyesmi lehet most is a helyzet

2019. dec. 4. 01:16
 8/24 A kérdező kommentje:

Eszembe jutott valami..

Régebben, de ez már tényleg jó ideje volt, belenéztem az instagramjába és belementem a "mentett posztok" opcióba. Egy csomó félmeztelen női képekkel volt tele, sőt, volt hogy egyik barátnőm "dögös" képet is lementette magának, amire én később teljesen kibuktam egy vita során. Bevallottam neki, hogy mit csináltam, es h nem bántam meg, mert legalább ez oldalát is megismerhettem.

Akkor megfogadtam magamnak, h a béke érdekében és a lelki nyugalmam miatt többé hozzá sem nyúlok a mobiljához. Bár nem tudom, h mennyire jó homokba dugni a fejem...

2019. dec. 4. 01:21
 9/24 A kérdező kommentje:
Elnézést 😂 Becseszekedett a netem és azt hittem elsőre nem küldte el... :)
2019. dec. 4. 01:22
 10/24 anonim ***** válasza:
70%
És te még ezek után magadban kételkedsz? Ehh... :) Nézz bele a messenger beszélgetésekbe, beleértve az archiváltakat meg a kéretleneket is. Fogadni merek, lesz ott min mulatni.
2019. dec. 4. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!