Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkol valamit, hogy letörölte az Instagram appot a telefonjáról?
Figyelt kérdés
A páromnak van Instagramja és aktívan is használja. Mikor ágyba bújt, akkor félig felébredtem rá és láttam, amint éppen törli az instagramot. A fiókja ugyanúgy megvan.
Gyanúra adhat okot? Valami lehet ott, amit ennyire el akar rejteni?! Mit gondoltok erről?
2019. dec. 4. 00:55
21/24 anonim válasza:
"Másold a bekezdést, mert hajlamos vagyok azt hinni, hogy azért pánikolsz ennyire, mert te is egy élősködő vagy"
Az egy dolog, hogy tudatlan vagy. Az egy másik, hogy ezt még hirdeted is. De hogy a sok szerencsétlen még neked ad igazat, az elképesztő.
2012. évi C. tv. 224. (1) b) pont. De igen, a büntető törvénykönyv egy "nem létező" törvény a gyakoris csodaországban...
22/24 anonim válasza:
#20: dugni meg még úgy nem lehet telefonon keresztül.
Szanalmasak vagytok.
23/24 anonim válasza:
Csak azert irtam mert valaki irta hogy bongeszobol is tudja ugyanugy hasznalni az instat :) nem tudom miert szanalmas de oksi
24/24 anonim válasza:
#20 Ez sem feltétlenül igaz, Opera Miniből pl. lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!