Ez még régebb történt,az instagram fiókomat letörölték közösségi irányelvek megsértése miatt.Mit csinálhattam ami miatt megtörtént?
Figyelt kérdés
Nyilván nem tettem fel semmilyen olyan képet, magamról tettem fel csak,volt max 6-7 képem volt,üzenet részét soha sem használtam az Instagramnak.Eleinte csak nem tudtam belépni, és ha barátaim rákerestek a profilomra kiadta, de azt írta 0 követő, és 0 bejegyzés.Ekkor még ha jól emlékszem tudtam kérvényezni hogy vizsgálják újra hogy mi történt, de rá pár napra totál eltűnt a profilom.De amikor akarok új fiókot csinálni, mégis azt írja hogy foglalt a felh. név ami volt?
Tehát, csak kíváncsi vagyok hogy szerintetek mi miatt lehetett?
A fiókomat elengedtem, tudom hogy bebuktam és nem tudom visszaszerezni, ez van. Lehet hogy feltörték és amiatt?
2021. aug. 29. 14:17
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy azt hitték spambot vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!