Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez még régebb történt,az...

Ez még régebb történt,az instagram fiókomat letörölték közösségi irányelvek megsértése miatt.Mit csinálhattam ami miatt megtörtént?

Figyelt kérdés

Nyilván nem tettem fel semmilyen olyan képet, magamról tettem fel csak,volt max 6-7 képem volt,üzenet részét soha sem használtam az Instagramnak.Eleinte csak nem tudtam belépni, és ha barátaim rákerestek a profilomra kiadta, de azt írta 0 követő, és 0 bejegyzés.Ekkor még ha jól emlékszem tudtam kérvényezni hogy vizsgálják újra hogy mi történt, de rá pár napra totál eltűnt a profilom.De amikor akarok új fiókot csinálni, mégis azt írja hogy foglalt a felh. név ami volt?

Tehát, csak kíváncsi vagyok hogy szerintetek mi miatt lehetett?

A fiókomat elengedtem, tudom hogy bebuktam és nem tudom visszaszerezni, ez van. Lehet hogy feltörték és amiatt?

2021. aug. 29. 14:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azt hitték spambot vagy
2021. aug. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!