Találtam egy videót a YouTube-on a címe a Kéz dolog (Hand thing), nem tudom eldönteni, hogy ez egy komoly megtörtént eset vagy egy megjátszott történet, egyébként bármelyik lehetne de mindenképpen rémísztő!?
Figyelt kérdés
Szerintem ez egy beteg elme szüleménye, illetve a szereplők is azok mi a véleményetek?2016. ápr. 27. 08:30
1/2 anonim válasza:
Most arről a szűk két perces videóról beszélünk, amiben egy kretén gyerek a kezeit egymáshoz csapkodja, miközben valami maszkot visel?... mert nekem ezt dobta ki a tube a "hand thing" kifejezésre.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen az!
2016. ápr. 27. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!