Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti az itt naponta többször tényként vázolt előnyeitekből mennyit érzékeltek?
Azokra gondolok, amikkel a sikertelen férfiak elárasztják az oldalt. Ami arra utal, hogy nőként csak max megszületni nehéz, aztán minden az öletekbe hullik.
Ti ezt hogy látjátok, tapasztaljátok?
Mennyi a valóságtartalma?
Szerinted itt ezek tudják, hogy az mit jelent?...
Még ha olvastak róla, akkor se rakják össze.
A másik, hogy pontosan itt megy a sírás-rívás a "férfiak" részéről, hogy mekkora felszínesek a nők, meg elég kiállni az utcára, és a hercegek jönnek-mennek, mint a busz, villamos, elég csak válogatni belőle, amíg ők vért hugyozva se boldogulnak, mert nem milliomosok, meg nem születtek Brad Pittnek.
Jó, én is rájöttem, hogy ezeket a kérdéseket és válaszokat nagy eséllyel ugyanaz a pár ember írja ki, de mivel aktív statisztikám nincs (8 éve kapcsolatban élek, a minimális, szűkre szabott baráti kör korból kifolyólag kb mind családos, az egyedülálló ismerősök meg incelek, meg-megvillanó nőgyűlölettel, mint itt), kíváncsi voltam NŐI oldalról mik az észrevézetelek.
(Párkapcsolati problémák témakörben viszont sokkal több a női kérdés, sokszor ugyanazokkal a problémákkal... És hihetetlenül naiv kérdezőkkel.)
A pasik egy hetet nem bírnának ki nőként, hagyjuk már :D
Még saját magukról is alig tud némelyik gondoskodni, nőként nemhogy magadról is tudnod kell, de másokról is.
Na, megtortent a szokasos itteni noi teljesitmeny: 0 erv, 0 tartalom, sok rinya es lepontozas.
Ezt jelenti nektek nonek lenni?
Pontozni én továbbra sem ponzoztam.
Női rinyát se láttam, csak a szokásos vaskalapos pasi-hiszti, a "csakazértisúgyvanmerténaztmondtamakkorishanem"
🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!