Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti az itt naponta többszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti az itt naponta többször tényként vázolt előnyeitekből mennyit érzékeltek?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, amikkel a sikertelen férfiak elárasztják az oldalt. Ami arra utal, hogy nőként csak max megszületni nehéz, aztán minden az öletekbe hullik.

Ti ezt hogy látjátok, tapasztaljátok?

Mennyi a valóságtartalma?

2023. szept. 17. 11:44
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Szerinted itt ezek tudják, hogy az mit jelent?...

Még ha olvastak róla, akkor se rakják össze.

A másik, hogy pontosan itt megy a sírás-rívás a "férfiak" részéről, hogy mekkora felszínesek a nők, meg elég kiállni az utcára, és a hercegek jönnek-mennek, mint a busz, villamos, elég csak válogatni belőle, amíg ők vért hugyozva se boldogulnak, mert nem milliomosok, meg nem születtek Brad Pittnek.

Jó, én is rájöttem, hogy ezeket a kérdéseket és válaszokat nagy eséllyel ugyanaz a pár ember írja ki, de mivel aktív statisztikám nincs (8 éve kapcsolatban élek, a minimális, szűkre szabott baráti kör korból kifolyólag kb mind családos, az egyedülálló ismerősök meg incelek, meg-megvillanó nőgyűlölettel, mint itt), kíváncsi voltam NŐI oldalról mik az észrevézetelek.

(Párkapcsolati problémák témakörben viszont sokkal több a női kérdés, sokszor ugyanazokkal a problémákkal... És hihetetlenül naiv kérdezőkkel.)

2023. szept. 17. 17:39
 22/26 Sunshinedoll ***** válasza:

A pasik egy hetet nem bírnának ki nőként, hagyjuk már :D

Még saját magukról is alig tud némelyik gondoskodni, nőként nemhogy magadról is tudnod kell, de másokról is.

2023. szept. 17. 22:12
 23/26 A kérdező kommentje:
A te válaszaid tekintve, amiket olvastam, igen hasonlóan gondolkodunk, de majd ezért is szétszednek 😅
2023. szept. 18. 06:57
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Na, megtortent a szokasos itteni noi teljesitmeny: 0 erv, 0 tartalom, sok rinya es lepontozas.

Ezt jelenti nektek nonek lenni?

2023. szept. 18. 17:05
 25/26 A kérdező kommentje:

Pontozni én továbbra sem ponzoztam.

Női rinyát se láttam, csak a szokásos vaskalapos pasi-hiszti, a "csakazértisúgyvanmerténaztmondtamakkorishanem"

🤔

2023. szept. 18. 17:21
 26/26 anonim ***** válasza:
24 most magadról beszélsz?
2023. szept. 18. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!