Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti az itt naponta többszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti az itt naponta többször tényként vázolt előnyeitekből mennyit érzékeltek?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, amikkel a sikertelen férfiak elárasztják az oldalt. Ami arra utal, hogy nőként csak max megszületni nehéz, aztán minden az öletekbe hullik.

Ti ezt hogy látjátok, tapasztaljátok?

Mennyi a valóságtartalma?

2023. szept. 17. 11:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10%

"Az igazat megvallva, ha a komoly párkapcsolatra fókuszálunk, én abszolút nem gondolnám, hogy a nőknek könnyebb."

Persze. Hogy miért nem, azt valahogy sosem vagytok képesek leírni. Ha leírják, hogy a férfiaknak miért nehezebb, akkor kb. jön a mellébeszélés.

"Húszas éveim második felében rendelkeztem olyan külsővel, hogy minden idióta csorgatta a nyálát, zaklattak is rendesen."

Mondjuk jogos, ha instant mindenki az idióta kategóriába kerül, értelemszerűen nem is talál az ember normális embert. Talán át kéne gondolni, hogy nem minden nő médium, hogy fél másodperc alatt megállapítsa a másikról, hogy milyen a személyisége?

"Megdugni persze sorban állnak."

Az is rejtély, hogy ezt miből állapítjátok meg.

"De ezzel nem érzem úgy, hogy előrébb vagyunk, sőt, ha levonjuk ebből a komolytalanokat, akkor kb 1-1..."

Neem, nagyon nem. Mondjuk úgy, hogyha levonod a SZERINTED komolytalanokat. Ez nem egyenlő azzal, hogy ki komolytalan valóban.

"Az élet egyéb területeihez meg nem nőnek kell lenni, hogy boldogulj, előnyt élvezz, hanem extrovertáltnak, na meg nem hátrány a gàtlástalanság, törtető személyiség, amit nem lehet erőltetni."

Persze, ez igaz, de sokszor előny az is, ha valaki nő. Nálunk pl. melóhelyen nőként elég könnyű jobb helyzetbe kerülni. Nem, nem kell szexelni, csak a főnökség nagy része azért érzi magát férfinak, mert a nőknek kedveskedik.

A férfiak élete viszont az élet minden területén folyamatosan versengés. Nőként bármikor kaphatsz megértést. Érdemes lenne megnézni, hogy melyik nemnél több az öngyilkos.

A nők többsége igazából csak szeretné azt érezni, hogy ugyanolyan nehéz neki, mint a férfiaknak, de fogalma sincs arról, hogy milyen a férfiaknak.

2023. szept. 17. 14:10
 12/26 A kérdező kommentje:

"A nők többsége igazából csak szeretné azt érezni, hogy ugyanolyan nehéz neki, mint a férfiaknak, de fogalma sincs arról, hogy milyen a férfiaknak."

Ennek a fordítottja is totál igaz, kívűlről látva nehéz átérezni.

"Mondjuk jogos, ha instant mindenki az idióta kategóriába kerül, értelemszerűen nem is talál az ember normális embert. Talán át kéne gondolni, hogy nem minden nő médium, hogy fél másodperc alatt megállapítsa a másikról, hogy milyen a személyisége?"

=>

Ha:

-nem tud helyesen írni

-látatlanban tervezget olyanokat, amikhez rohadt sok időre van szükség

-idő előtt felmerül a szex-téma (egyértelmű, akkor mit is szeretne)

-intim képeket küld, vagy kér

-elfelejti közölni/mástól tudom meg, hogy kapcsolatban/házasságban él

-ha nem írok vissza/nem veszem fel rögtön a telefont, elkezd zaklatni

Na, pl ezekből állapítottam meg, hogy idióta/szexre megy/komolytalan.

És nem ránézésre. Abból max annyit tudok megállapítani, hogy fizikailag tudok-e vonzódni hozzá, vagy sem.

2023. szept. 17. 14:19
 13/26 anonim ***** válasza:
10%

"Ennek a fordítottja is totál igaz, kívűlről látva nehéz átérezni."

Dehogy igaz. Rengeteg olyan vitát láttam már itt és az életben is, ahol férfiak simán rántottak elő érveket. Az egyik legdurvább az volt, amikor egy társaságban pár nő előadta, hogy a férfiak nem tudhatják, hogy milyen érzés a szexuális zaklatás. Mindezt úgy, hogy ott volt egy férfi, akiről tudtam, hogy molesztálták. Sőt, egyszer egy beszélgetős face csoportban amikor volt az az ikeás vagy milyen reklám, a nők 80%-a hasonló szöveget nyomott le. Szerinted, akkor mennyire vannak képben?

"Ha:

-nem tud helyesen írni

-látatlanban tervezget olyanokat, amikhez rohadt sok időre van szükség

-idő előtt felmerül a szex-téma (egyértelmű, akkor mit is szeretne)

-intim képeket küld, vagy kér

-elfelejti közölni/mástól tudom meg, hogy kapcsolatban/házasságban él

-ha nem írok vissza/nem veszem fel rögtön a telefont, elkezd zaklatni"

Nagyon szép lista! Ilyenkor amúgy azt gondoljátok, hogy a férfiak nem ismerik magukat vagy a többi férfit? És komolyan elhiszik, hogy 100-ból 99 férfi ilyen? Vagy akár csak 90 is? Nem, nagyon nem. Ne gondold, hogy mi nem vagyunk magunkkal képben. Vannak ilyen férfiak valóban, DE rengetegen teljesen normálisan próbálkoznak. Instant dobáljátok őket is a kukába.

Amiket meg írtál: Miért gondoljátok, hogy több nő tud helyesen írni? Miért gondoljátok, hogy nők nem tervezgetnek durván előre? A szex téma felmerülése meg random, én pl. a második randin szexeltem már olyannal, akivel utána évekig együtt voltunk. Ja, hogy én is kuka vagyok? :D

2023. szept. 17. 14:25
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

#11 “A nők többsége igazából csak szeretné azt érezni, hogy ugyanolyan nehéz neki, mint a férfiaknak, de fogalma sincs arról, hogy milyen a férfiaknak.”

Pont annyi fogalmunk van róla, mint neked férfiként arról, hogy milyen nőnek lenni.

2023. szept. 17. 14:31
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
A férfiak sem tudják, milyen nőnek lenni, de abban egészen biztos vagyok, hogy MINDKÉT nemből csak a kivételesen selejtes emberek nyivognak azon, hogy a genitáliájuk miatt nyomorognak az életben.
2023. szept. 17. 14:33
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
#14: Akkor néha megcsillanthatnátok a fogalmaitokat. Mert az, hogy rendszeresen előadjátok, hogy "jajj, csak nyomik próbálkoztak" nem azt mutatjátok, hogy bármi fogalmatok lenne.
2023. szept. 17. 14:37
 17/26 A kérdező kommentje:

Én nem azt írtam, hogy csak ilyenek léteznek, hanem hogy miből állapítom meg, hogy nem pálya...

Volt jópár, akikre ez nem igaz, találkoztunk, de nem lett belőle semmi, mert egyszerűen nem úgy alakult.

Ezért is írtam, hogy komoly kapcsolat szempontjából nem könnyebb.

"én pl. a második randin szexeltem már olyannal, akivel utána évekig együtt voltunk. Ja, hogy én is kuka vagyok? :D"

Ugye nem kell mondanom, hogy a pasik többsége ilyen esetben húz egy pipát, és viszlát, mert az van a fejükben: "Ha velem lefekszik ennyi idő után, akkor mással is."

"Az ilyen nő könnyűvérű, komoly kapcsolatra alkalmatlan."

Bezzeg pasiként tök természetes (már amelyik eljut odáig, nyilván sokaknak ez csak álom.)

A "Legalább szexeltél egy jót" meg nem igaz erre az esetre, mert aki ennyibe nézi a nőt, azt pont ennyire fogja nézni, hogy élvezi-e, a lényeg, hogy könnyítsen magán.

(Mondom: Kivételek lehetnek ebben is. De ez az őskövületi társadalmi szarság itt maradt velünk, és pl elég csak itt olvasgatni, abból kiderül, hogy velünk is marad...)

2023. szept. 17. 15:01
 18/26 anonim ***** válasza:
45%
Itt sok férfi válaszoló van aki nőnek adja ki magát és provokativan válaszolt. Többet is feljelentettem már, felelősséget kell vallalniuk azért amit tettek.
2023. szept. 17. 15:20
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

"Én nem azt írtam, hogy csak ilyenek léteznek, hanem hogy miből állapítom meg, hogy nem pálya..."

Annyit írtál, hogy tiniként a pálya abból állt, hogy megdugni sokan akartak.

"Volt jópár, akikre ez nem igaz, találkoztunk, de nem lett belőle semmi, mert egyszerűen nem úgy alakult.

Ezért is írtam, hogy komoly kapcsolat szempontjából nem könnyebb."

Na, látod, de, pont ezért is könnyebb. Volt jó pár, aki PRÓBÁLKOZOTT nálad, elmentetek a randira és offoltad is őket. Nincs ezzel baj. De, ugye nem gondolod, komolyan, hogy NÁLUK is próbálkozott ugyanennyi csaj?

"Ugye nem kell mondanom, hogy a pasik többsége ilyen esetben húz egy pipát, és viszlát, mert az van a fejükben: "Ha velem lefekszik ennyi idő után, akkor mással is.""

Igazából, ha a nő tud szexnél többet is felmutatni és különleges, azért a legtöbb pasi megáll ám nála. Az, hogy sok nő csak szexet tud adni, viszont megint afelé tolja a dolgot, hogy a pasiknak annyira azért mégsem könnyű.

"Bezzeg pasiként tök természetes (már amelyik eljut odáig, nyilván sokaknak ez csak álom.)"

Nőként is ugyanolyan természetes. Naponta megy itt is emiatt a rinyálás. Pont erről beszéltem: Kb. minden szavad abból áll, hogy jajj, nő vagyok, de rossz nekem.

Nem, rohadtul nem rossz.

"A "Legalább szexeltél egy jót" meg nem igaz erre az esetre, mert aki ennyibe nézi a nőt, azt pont ennyire fogja nézni, hogy élvezi-e, a lényeg, hogy könnyítsen magán."

Talán kommunikálni sem ártana előtte. És ez sem teljesen igaz. Nem egy nőtől hallottam már, hogy milyen élvezetes egyéjszakásaik voltak.

Tényleg, de tényleg minden szavaddal ennyire azt akarod leírni, hogy FOGALMAD SINCS a férfiakról? De, láthatóan a nőtársaid elég nagy részéről sem.

"(Mondom: Kivételek lehetnek ebben is. De ez az őskövületi társadalmi szrság itt maradt velünk, és pl elég csak itt olvasgatni, abból kiderül, hogy velünk is marad...)"

Hát, nem tudom. Egyrészt, ne tekintsük már ezt az itteni csoportosulást a normál, átlag embereknek. Itt mindkét nemből elég hardcore frusztrált emberek vannak. Másrészt, az a része a dolgoknak nem zavar, hogy itt mindig, mindenért a férfiak a hibásak és mindig, minden a nőknek nehezebb meg rosszabb?

2023. szept. 17. 15:55
 20/26 anonim ***** válasza:
91%
Én demiszexuális nőként nem érzek előnyöket. Mivel egyetlen nyálcsorgató, kinézetre férfinak tűnő véglénytől sem vagyok hajlandó semmilyen "szívességet" elfogadni.
2023. szept. 17. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!