Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki kérdés. Egy hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki kérdés. Egy hónap alatt két férfival feküdtem le..?

Figyelt kérdés
Tehát egy hónap alatt két férfival feküdtem le és sajnos terhes lettem. Nem tudom ki az apa. Mindkettő a munkatársam és jó barátok…
2023. szept. 16. 22:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Onnantól, hogy megfogant az a kis élet ő felel érte. És az, hogy felel érte nem azt jelenti, hogy gondolkozás nélkül megölheti, ez a végső eset, ha sehogy nem tudja kihordani, és örökbe adni. Nem értek egyet azzal, hogy az abortusz a fogamzásgátlás utolsó vonala.
2023. szept. 17. 10:40
 22/25 anonim ***** válasza:
85%

Aha szóval a legyártásban a pasi nem is vett részt és önmegtermékenyítő gyilkos az összes nő :D

Pasi persze mossa kezeit mint mindig, sejtem hogy te is egy harminc feletti férfi vagy aki eddig semmit nem ért el az életben, és jó lett volna ha egy gyereket fel tudsz mutatni a társadalomnak” abban az esetben is ha negyven évig felé se nézel.. szóban ott van az elég igaz? Te főkanok kanja.. :D

2023. szept. 17. 11:14
 23/25 anonim ***** válasza:
86%

Egyetlen embriónak sincs több joga (sőt gyakorlatilag a születéséig a jogképessége feltételes) egy már megszületett embernél! A nőnek ellenben a határidőt betartva minden joga elvetetni a nem kívánt terhességét.

Az abortusz pedig továbbra sem gyilkosság, mielőtt ostobaságokat hirdetsz, kicsikét tájékozódj! Bár aki képes egy kifejlett, megszületett, érző embert egy fejletlen embrióhoz hasonlítani, annak sok sütnivalója amúgy sem lehet.

Egyáltalán nem csak az a felelősségteljes cselekedet és a következmények vállalása, ha megtartja, pont ugyanannyira felelősségteljes, ha nem ideális, nem megfelelő körülmény közé úgy dönt NEM vállal gyereket! Ehhez senkinek semmi köze és senki nem lesz tőle gyerek gyilkos, lévén szó nincs se gyerekről, gyilkosságról meg pláne nem.

Az örökbeadás meg vicc kategória. Ha valaki nem akarja egyáltalán megtartani a terhességet, akkor rettentő meglepő módon sem kihordani nem kívánja 9 hónapig, elviselve minden kellemetlenséget, se megszülni nem akarja, ami irtózatos fájdalmakkal jár és amivel egyébként a testi és lelki épségét is kockáztatja.

2023. szept. 17. 12:20
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

1. munkahelyen történt szóval nagy valószínűséggel nem c típusú lény a kérdező ebből arra következtetek, hogy a gyermek sem lesz c típusú lény sok család van aki szívesen örökbe fogadná. Viccet félre téve még akkor is, hogy ha cigány ismerek nem egy ilyet.

2. Ha be beszélik az anyának hogy gyilkos lehet örökre sérül pedig tény is való, hogy egy embrió korai stádiumban tényleg nem ember nincsen tudata.

3. A kihordás és a felnevelés is opció miért ne van aki szívesen vállana gyereket, a kedves kérdezőnek sikerül miért ne? Tök jó fej gyerek lehet belőle és normális hasznos tagja a társadalomnak. Azt biztos fogja tudni anyuaka után szabadon, hogy nem kefélünk gumi nélkül a nyomtató szobában munka idő után xd.

4. Az abortusz egy gyors és jó megoldás a problémára de utána ha érzékeny a kedves kérdező minden féle képpen menjen el dokihoz akivel ki tudja beszélni a traumát.

5. Kár hogy nem velem feküdtél össze xd, én legalább mindog tartok gumit magamnál és nincsenek barátaim szóval nem lesz belőle baj a melóban ;)

2023. szept. 17. 16:07
 25/25 anonim ***** válasza:
75%
Abortusz kéne, és akkor egyik se lesz apa. Ilyen egyszerű. Még a gyereknek is ez a legjobb lehetőség.
2023. szept. 19. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!